Morsdag ♥

Jag har världens bästa mamma & jag tycker väldigt mycket om dig. Jag älskar dig.



Två liter jordgubbar!

Idag hade vi nationella i matte direkt på morgonen och det gick bra. Den sista stora uppgiften gick det lite bättre på kanske men jag är glad att det gick bättre än vad jag trodde det skulle göra. Sen efter matten gick jag, Jessica, Frida, Matilda, Sofie, Sandra och Filip till java för att äta lite lunch. Åt vid ungefär kvart över tio halv elva. Hungriga var vi. Sen hade vi livskunskap som sista lektionen och sedan möte jag upp mormor för att ta en fika på bara vara. Väldigt trevligt var det. Vi fick även med oss två liter jordgubbar hem också. Så nu har vi precis ätit upp två liter jordgubbar, mumsigt! Det blev även mycket skratt vid matbordet, särskilt av mormor och det var ett bra tag sen jag hörde henne skratta så mycket som hon gjorde.


Grymt kul !

Just nu har vi datakunskap fast Gunnar är inte här utan han kommer senare, så nu sitter alla framför facebook eller spelar krigsspel. Vi började med träningslära i morse då vi jobbade i våra häften. Sen på samhällskunskapen skulle vi fixa in för lekdagen då vi ska åka till en skola (eklundskolan tror jag) där våran klass ska vissa upp en dans (med Mojje låten- hjälten), vara i olika grupper med barn och leka lite och sen ska vi visa runt dom på olika stationer där även c-klassen ska ha gjort lekar som dom sen ska visa för barnen. Så barnen kommer få köra massa olika lekar som c-klassen har kommit på själva. Temat blir superhjältar! Så några i klassen har fixat våran dans vi ska dansa för barnen och den blev hur bra som helst! Men nu ska vi även visa den för andra klasser på skolan också.

Now I just want to see you.

Äntligen fick jag prata med dig igen. Snart, snart då ses vi. Du och jag. Bara du och jag.


Nu ska jag drömma sött!

Det går tyvärr inte att lägga upp bilder just nu men vi får hoppas att det går i morgon. Men nu ska jag i alla fall gå och lägga mig i min sköna säng och drömma sött!

Så här såg min förra skol vecka ut!

Förra söndagen gjorde jag inte så mycket mer än att träna små tjejerna i innebandy. Sedan blev det bara att ta det lugnt resten av söndagen. På måndagen var det skola som vanligt och på tisdagen hade vi engelska nationella i hör/läs. Gud vad jobbigt det var att ha båda efter varandra. Sen i tisdags kväll följde jag med Julia för att kolla på när 95 killarna spelade fotbollsmatch. Det slutade mycket bra till Nora, 5-1. Riktigt bra! Sen på onsdagen började jag med matte från kl. 08 00 till 10 00. Sen drog jag vidare till matilda och gänget för att dansa lite. Och gissa om det var kul? Oh ja det var de! Men det var inte lätt ska jag säga er. Jag, Frida och Jessica var med Matilda, Sofie och Victoria och dansade. För Matilda skulle hålla en dans lektion så då fick vi vara med och lära oss. Man såg verkligen vilka som var innebandy spelare och vilka som var dansare ;) Men jag tyckte vi var bra för att dansa disco dans för första gången + att det gick väldigt fort ibland men det klarade vi bra. I tordags var det som vanligt i skolan och i fredags började jag även med matte igen och sedan slutade jag med matte. Hade även tyska nationella i hör.

When we war young

Nu har jag inte bloggat på ett bra tag så nu ska det allt bli ändring på det. Förra fredagen åkte jag till pappa och sedan åkte jag vidare hem till Tilde för att spendera natten hemma hos henne med massa prat. Nästa dag var det strålande sol så då passade vi på att dra ut en stund. Sen kom även Alice och då åkte vi vidare till ett vackert ställe. På det stället var alltid när vi var små. Vi hade det så roligt och det blev väldigt mycket skratt. Blev tyvärr ingen grillning på kvällen men det slutade med en fruktstund där vi åt ananas, banan och vindruvor, mums.





















Duktig jag är!

Idag har jag varit i skolan och vi började med matte. Sen har jag haft idrott, engelska och svenska. Det har även regnat idag och det gillas inte. Men nu har jag precis hjälpt Thomas med att skruva ihop min nya, fina, vita byrå. Duktig jag är! 

I höst igen!

I söndags var det sista gången jag tränade små tjejerna i innebandy fast vi börjar sen igen i höst. Men dom var ju inte så glada när det var sista träningen. Dom tyckte det var så långt kvar till hösten men, men. Vi var inte så jätte många på träningen men det gick att leka lite lekar med dom. Så då fick man allt se mycket skratt. Dom har verkligen varit jätte duktiga under träningarna. Så nu kommer det kännas lite tömt på söndagarna. Men nu är det bara att vänta tills hösten kommer, men först blir det sommarlov!

En toppen dag!

I lördags åkte jag till Tilde en stund på dagen och sedan åkte jag, mamma och Thomas in till Örebro för att kolla runt lite på stan. Efter det skulle vi kolla på bio (arthur) och sedan skulle vi äta på resturang. Det blev så mysigt så. Bion var både bra och jätte rolig. När vi hade kollat klart på bion gick vi vidare till jensens böfhus för att äta lite och det var så gott. Sedan åkte vi hem mätt och belåtna. Vi lyssnade även på Eurovision song contest i bilen på väg hem. Sen när vi kom hem satte vi oss framför tvn och kollade på Eurovision. Det slutade även riktigt bra för Eric Saade (Sverige). En tredje plats hamnade vi på i år, om inte Italien hade puttat ner oss från andra platsen. Surt...men en tredje plats (prispall) är ju jätte bra de med. Nu har äntligen Sverige fattat vad det är för låtar man ska skicka vidare. Tummen upp för Eric Saade! En mysig kväll blev det allt. Fick även med mig ett par jeans shorts och en bh med mig hem.

En fredags kväll hos min kära vän!

I fredags kväll kom två helt saknade vänner hem till mig med en film (due date), godis och dricka, smaskens. Vi satt ett bra tag och bara skrattade innan vi såg självs filmen men sen började vi kolla på den. Vad kan man säga om den? Den var lite konstig men grymt rolig var den. Den fick i alla fall oss att skratta en hel del. Men vi hade det jätte trevligt och roligt. Det måste göras om.

MIN ABSOLUT BÄSTA OCH KONSTIGASTE VÄN JAG HAR!

Hämden är ljuv...men så söt.


Ni vet vad det innebär!

Just nu håller jag på och packar till pappa och ni vet vad det innebär. Jag kommer inte att kunna blogg så mycket för vårat internet kronglar så. Men, men ibland kanske det dyker upp något inlägg!

Nu har jag en skolavslutningskläning!

Idag har skolan varit bra. Började med step up som Anna- lena hade om och det var grymt roligt. Sen hade jag nationella i tyska (läsning) och det gick ganska bra men lite svårt. Sedan hade jag även prov i matte som också gick ganska bra men det var en fråga jag inte kunde. Det känns som om det kommer gå bra på provet för det har inte gått så jätte bra förut. Efter skolan gick jag och mamma en stund på stan i nora och då hittade jag en skolavslutningskläning :D Skönt att jag hittade en skolavslutningskläning tidigt i år + att jag hittade den på en gång. Toppen!

Då livet var som bäst.

Du kommer alltid att vara min allra bästa vän, alltid. Jag hoppas du vet det.



Så fin.

Har precis varit inne på gleerups och pluggat lite matte och nu så lyssnar jag på den här låten, born to fly by Sara Varga. Så fin. Om jag ska vara ärlig så börjar man nästan att gråta till den här låten för att den är så fin.

I think I'm in love

I think I have fallen in love, I think I'm in love.




slapp komma hem sent!

Började med klassråd klockan 09 45 idag och sedan hade vi engelska direkt. Sen har jag haft naturkunskap och på tyskan fick vi som ha redovisat åka hem och då tog jag och Elli 15 40 bussen hem. På buss resan hjälpte även Elli mig med matten och det gick så bra så. Tur att jag har min lilla extra mattelärare. Matilda kom även hem i tisdags efter att ha varit bort i två veckor i Thailand. Ni kan ju gissa hur brun hon var? Men nu är hon i alla fall tillbaka och får träffa oss tokstollar. Ps! Vi har saknat dig.


Min lilla extra mattelärare!

Nu blir det att plugga till matte provet som är på fredag. Men vi har bara haft två matte lektioner så jag fattar inte varför vi ska ha det nu på fredag. Men, men jag får hoppas på att Elli vill hjälpa mig igen i morgon, för hon är grymt bra på att förklara. Hon är som en extra mattelärare för mig.

Flumma som vanligt!

Idag tog jag en tidigare buss för att träna lite matte i skolan innan jag sen hade innebandy. Efter det hade vi nationella i engelska, uppsats. Det gick ganska bra, kom på på en gång vad jag skulle skriva om. Jag valde ämnet traditioner och då skrev jag om julen. Sen när jag blev klar så sprang jag direkt till bussen och jag hann precis. När jag kom hem hämtade jag upp Julia för att umgås lite med henne en stund. Då blev det att baka vilda västern pankakes. Mumsigt. Vi flummade som vanligt och hade det trevligt.
















Med spie10 blir skoldagar mycket roligare!

Idag är det tisdag vilket betyder att det blev en lång skoldag. Men eftersom jag har världens skönaste klass så tog jag mig igenom skoldagen tillsammans med spie10. Sista lektionen idag hade vi ledarskap och med spic10. Den lektionen var den bästa idag. Haha världens skönaste lärare hade vi också på lektionen. Dom bjöd verkligen på sig själva. Sedan gick jag och Evelina upp på stan för att kika runt lite på stan. Men sen skulle hon med 17 20 bussen och då fortsatte jag att kika runt lite. Då hittade jag en stor, skön, stickad tröja som jag har letat efter ett tag och sen fick jag med en bh hem. Så nu har jag lite nytt i garderoben. Det gillas stort!


Värmen och friheten

Nu vill jag tillbaka till värmen och friheten.














Är det vinter igen?

Nu under kvällen har mormor varit här och ätit, sedan träffade jag Tilde för att först kolla lite på fotbolls match och sedan tog vi en promenad. Det var inte så skönt väder kan jag säga er. 5 grader var det ute idag + att det haglade. Är det vinter nu iegn?  

Hämnden, en ruskigt bar film!

Skolan idag började med bio och så klart fick vi lite sovmorgon också. Hämnden (filmen) var riktigt, riktigt bra. Den var verkligen en bra, sorlig och spännande film. Man var verkligen inne i filmen. Ni som inte ha sätt den måste se den. Filmen handlar om hur barn och föräldrar beter sig mot varandra och den hade en jätte bra handling. Det var nästan som att det kunde komma några tårara ibland. En riktigt, riktigt bra film måste jag säga. Sen rullade skolan på som vanligt.

gästblogg

hello alla josses läsare!
Idag är det sofie som skriver ett litet ínlägg till er allihopa.
vi sitter just nu i skolan och tar en chillare i soffhörnan med våra datorer.
jag har dock ingen aning om vad jag ska skriva ..
kan ju säga att josse är en grymt rolig tjej som jag är väldigt glad över att jag har träffat!
nu måste jag tyvärr gitta för datorerna ska in nu,men jag kommer tillbaka everybody!
/ SOFIE

Upptäcka nya möjligheter!

Nu drar jag till skolan för att upptäcka nya möjligheter.

Så här ser jag ut idag!

Skönt med sovmorgon!

Bloggen kronglade och klockan ran iväg så nu är det dags att gå till sängs. I morgon får jag lite sovmorgon för jag börjar nämligen kl. 08 50 då vi ska kolla på bio, hämnden. En del säger att den riktigt bra, så då får jag allt hoppas att den är det. Det ska bli skönt med lite sovmorgon i morgon så här dags efter helgen.

Me without you

Du vet att jag alltid finns för dig, du vet att du kan lita på mig, du vet att jag älskar dig, du vet allt om mig. Du är den ända jag kan berätta allt för, du är den ända jag kan lite på som mest, du är den ända som kan få mig att skratta som mest. Bry dig inte om vad andra säger, bry dig inte ett dyg. För jag kommer alltid att älska dig för den du är. Du är den ända sanna vännen jag har kännt i hela mitt liv. Du är den ända som alltid kommer att finnas i mitt hjärta.




Valborg 2011!

Gårdagen blev bra, gårdagen var rolig, gårdagen blev bra med dom bästa tjejerna. Det började med att vi alla tjejer träffades hos Linn och där hade vi mycket skoj tillsammans. Sedan drog vi vidare ut och sedan hamnade vi hemma hos Moa. Sedan gick vi ytterligare ut en gång till för att kolla runt lite på stan vad det var för folk ute och sedan gick vi även in på gårn för att få lite gratis panpizza och det fick vi också. Sedan vi halv två var jag hemma i min sköna säng. Det blev trots allt en bra valborg. Tänk att man kan ha så fina vänner som ni.





























Tack alla ni som var med mig under valborg!

Det är alltid som bäst hos er!

Min efter middag spenderades hemma hos mina kusiner. Där blev jag även grattad och fick ett presentkort på gina tricot av dom. Sedan följde jag med dom till pizzerian för att inhandla lite pizza. Mumsigt var det. Sedan bar jag mig iväg hem på min cykel i det kalla vädret. Men det var väldigt roligt att få träffa dom igen. I eran närhet mår jag alltid bra eller rättare sagt bäst. 


Inte fel!

Vaknade av att jag hade ställt klockan på tio för att sen skulle jag cykla iväg och träna små tjejerna i innebandy. Sen skulle vi tjejer ha träffats på stan för att äta pizza men det blev aldrig så. Så då fick jag äta med familjen och mormor. Just nu håller jag på och fixar mig för att kusinerna ska gratta mig.


RSS 2.0