Tråkigt värre, jag vet...

Åkte till pappa i fredags och så klart så ska internet krongla... så det är därför jag inte har bloggat under hela helgen.

Våffeldagen idag! ♥

Nu har jag och mamma precis gjort våfflor och jag hoppas dom smakar riktigt gott! Det var väldigt många som fyller år idag också, så dom får säkert en våffel tårta bara för att det är våffeldagen idag! ♥


Fin, fint väder idag ♥

Idag är det äntligen fredag och min skoldag har varit fin, fin. Fint väder förutom att det blåser så mycket men vad gör det. Hade innebandy träning på morgonen sen skulle vi ha haft tyska men hon skulle på möte så då passade jag, elli och tilde på att ta en sväng till macdonalds för att äta lite glass sen ner till skolan igen för att äta tacos. Som sista lektionen hade vi matte. Dom senaste veckorna har det gått bra att räckna matte. Så jag är väldigt stolt nu! Sen åkte jag bil med mammsen och två mupp flickor istället för att åka buss hem. Så skönt.

Som en helt vanlig torsdag!

Igår var det torsdag och då var det skola, träffa goa kompisar och sen innebandy träning på kvällen. Som en helt vanlig torsdag!

Middag hos mormor min

Efter att vi hade fått reda på svaren av killarna (som var mycket roligt och spännande) så tog jag 13 55 bussen hem och sen blev det friidrots träning, som jag inte har varit på på fyra veckor. Sen när jag hade fixat mig så åkte jag, mamma och Jonte till mormor för att äta lite middag där. Mycket trevligt och mysigt var det och så hade mormor så klart gjort en väldigt god mat till oss.

Mycket spännande!

Idag är det en ny dag nämligen onsdag. Just nu sitter jag här i havet och har precis ätit en mycket god mat. Tänk att det alltid ska vara god mat på just onsdagar. Men i alla fall, hade först ett innebandy pass på morgonen och ska snart ha livskunskap och det ska bli mycket spännande. För vi tjejer skrev frågor till killarna förgången och dom med så nu ska vi få reda på svaren idag.


Inge vidare

I tisdags hade jag prov direkt på morgon så då tog jag 06 45 bussen in till skolan så jag kunde plugga lite på bussen och i skolan innan provet. När jag pluggade för mig själv kunde jag i princip alla frågor men när jag väl gjorde provet fick jag helt hjärnsläpp. Det händer alltid mig... Men sen på slutet när det var 10 minuter kvar då kommer jag på vad en del frågor var. Så irriterande...Men bra att jag kom på sen i alla fall. Efter att jag hade gjort provet fick jag jätte ont i huvudet + att det inte var någe vidare god mat i skolan. Så jag fick gå runt i skolan till fyra med huvudvärk och hungrig. Inge vidare bra dag förutom att det var +10 grader.


Träningsmatch mot karlsängskolan!

Hej hej! Har tyvärr inte kunnat blogg för har haft lite plugg att göra, men nu är jag tillbaka. I måndags var det skola som vanligt, tränade inför ett provet och hade innebandy- träningsmatch mot karlsängskolan som ska vara med i en cup i helgen, så dom fick träna mot oss. Det gick väl ganska bra för oss fast bättre för dom. Men det är ju bra eftersom dom ska vara med i helgen. Ska även stå i cafeterian från kl. 09 00- 11.

Godnatt världen

Nu säger jag Josefine Elisabeth Christina godnatt. Ps! Igår hade jag namnsdag ^^

You now it!

Gud vad man kan ha kul på facebook. Det tycker i alla fall min kära vän Tilde. Ujuj en ursnygg, försnygg tjej för att vara sant. Jag vill kalla henne SEXBOMB!

Du vet, jag har också MASSA ego bilder på dig!




En pizza beställd, ja tack!

Efter att ha varit ute en hel del idag och pluggat lite så är man ganska seg så nu passar det bra med en pizza!

Inte lite avundsjuk

När jag vaknade idag fick jag det här smset av min låtsas pappa- nu sitter vi och äter frukost med Måns Zelmerlöv & Marie Sernholt. Inte lite fubbigt. För han åkte (flög flygplan) nämligen till åre idag. Ännu mera fubbigt.

That night I will never forget

Som sagt i fredags så var jag med två helt underbara personer. Efter skolan tog vi en buss ut till coop extra ute vid engelska skolan där vi handlade lite smått och gott inför kvällen. Sen åkte jag hem och fixade lite innan dom skulle komma, eller jag gjorde egentligen inte det utan jag satt bara framför datorn och slöade. Sen när dom kom vid sju tiden började vi direkt att laga tacos till oss. Efter att vi hade ätit och skrattat så började vi göra oss i ordning inför fotning. Alltid lika kul att fota med dom två knasbollarna. Det blev en underbart mysig och rolig kväll med dom två flickorna.









Tilde och hennes fina ny kompis!




















En kväll jag aldrig kommer att glömma

Vilket underbart väder

Då var det söndag igen. Vädret idag är fin, fint så nu ska jag passa på att gå ut i den varma värmen.

Just nu!

Just nu sitter jag och kollar på körslaget och hejar även på team Jasmine från Örebro. Snart blir det även glass!

Glass i stora lass

Efter att vi hade åkt från Brickebaken (där det var 6+ grader) blev det att äta lite grann när jag kom hem och sen chilla framför datorn en lånnng stund. Men nu har jag precis kommit hem i från ICA med tre glass packet i min hand. Mums, mums. Nu är det bara att vänta tills maten är färdig och sen blir det efter rätt (glass).




En seger till Nora

Dagens match spelades bra av Nora IBKs 94/95 lag. Vi spelade en mycket bra match även fast vi hade två avbytare. Det gick lite segt i början men sen rullade det då. Slut resultatet slutade 12-2 till oss. Gjorde även 4 mål och våran back vid namn Ida var så modig att stå hela matchen. Inte nog med det, hon var grym.

Solen är på top och jag lika så

Idag är det fin, fint väder ute. Solen är på top och jag är också på top. För om en halvtimme så blir det att dra vidare på borta match mot brickebaken. Taggad som bara den.


Sexiga brudar framför mig

Sitter just nu nere i kälaren med två sexiga tjejer som står och fotar på sig själva. Själv så sitter man och moffar i sig godis och mycket annat. Snart drar dom väl upp mig och bombar med foton.


I väntan

I väntan på att tjejerna ska komma. Så tråkigt...

Snö i stor lass

När jag vaknade idag och rullade upp rullgardinen så hade det snöat hela natten... Jag som var så glad att det äntligen började närma sig till vår. Men skolandagen idag har varit bra. Hade först innebandy och sen tyska. Sen fick jag stå i mat kön i en kvart och sedan hade jag matte och det gick bra. Efter skolan tog jag, Elli och Tilde bussen till coop ute vid engelska skolan för att handla lite inför ikväll. När jag hade kommit hem vid fyra tiden så blev det bara att chila framför datorn.

Jag har en lovande fredag framför mig

I morgon är det fredag vilket betyder att två av mina närmaste mupp tjejer kommer hem till mig och gör min kväll till guld. Kommer bli en bra fredag.




Ingen engelska igen

Idag är det torsdag och då fick jag sova till klockan tio, väldigt skönt. Sen tog jag elva bussen in till örebro och sedan började jag klockan halv ett. Hade ingen engelska den här torsdagen med. Direkt efter skolan blev det innebandy träning och det gick bra även fast vi var 6 st. Nu har jag äntligen blivit klar med min recension. Duktig tjej.

En väldigt rolig och mysig onsdag

I tisdags hade jag redovisning om protein och det gick bra. Sen rullade det på som vanligt i skolan. Och i onsdags hade jag först innebandy sen hade jag livskunskap. På livskunskapen skulle man vara i små grupper. Tjejer för sig och killar för sig. Då skulle man skriva frågor på lapparna till killarna och sen skulle vi tjejer svara på killarnas frågor. Det var väldigt roligt ska jag säga er. Haha. Men nästa onsdag får vi se vad killarna har skrivit. Sen efter skolan skulle jag träffa min förra klass. Det var väldigt trevligt. Åkte till min förra lärare som heter Erik och där fikade vi och skrattade väldigt mycket. Älskade verkligen han och hans tjej lägenhet.


Dom bästa cupe cakes ♥

Men efter skolan följde jag med Tilde hem och bakade jätte goda cupe cakes. Och då menar jag verkligen goooda cupe cakes. Blev även att lyssna på melodifestival låtarna, väldigt mysigt.

Våra fina och goda cupe cakes ♥











Stolt tjej!

Måndags. Kan inte säga så mycket mer än att jag var i skolan och träffade mina kära klass kompisar. Men jag räknade även väldigt många matte tal, stolt tjej. På kvällen var det innebandy träning och den gick sådär.

Mår så bra av er

Okej dålig uppdatering jag vet... Men hos pappa är det lite krongligt. Men, men. I söndags efter att jag hade pluggat drog jag vidare till min kusin julia för att hälsa på henne som jag inte har sätt på länge. Vi hade väldigt mysigt. Mår så bra av att hälsa på min akära kusiner.

Sommar, sommar och sol

Nu vill jag ha sommar fast vår först.



Passar på idag

Idag vaknade jag vid tio tiden och åt en stor frukost, gött. Men just nu sitter jag här framför datorn och pluggar lite om protein som jag ska redovisa om på tisdag. Det är inge vidare bra väder heller så då passar det ju bra att plugga lite idag.


Eric Saade tog hem segern i melodifestivalen 2011

På kvällen blev det så klart att kolla på melodifestivalen. Det var en mycket spänande final. Det var väldigt tajt mellan Danny och Eric men sen tog Eric Saade hem allt. Det var väl en okej låt men jag hade hoppats på Brolle eller me and my drum. Det gick tyvärr inge vidare för Brolle men lite bättre för me and my drum. Brolle trodde nog att det skulle gått bättre för honom. Men det känns lite konstigt att en sån här låt vann men det var väl lika bra för att dom andra länderna tyckte ju om just denna låt lite mer än dom andra låtarna, så det går nog bra i Eurovision för Eric Saade.

Borta match i solskenet

Igår hade vi borta match mot ÖSK som slutade med att dom tog hem segern. Men vi kämpade på bra. Vi ledde första halvlek med 1-0 till oss sen i andra halvlek gick dom om oss med 1-5. I tredje perioden blev det 2-7 till dom. ÖSK var snabba och spelade bra men vi spelade också väldigt bra, så jag tycker vi ska vara nöjda med det vi gjorde.

Roligt värre

I fredags hade vi ett innebandy pass från kl. 8-09 30 och efter det skulle vi jobba med elever från IV. Sedan skulle vi alla ettor spela volleyboll med dom och då blev det blandade lag med både ettor och elever från IV. Det var väldigt kul att få spela lite volleyboll. Vårat lag vann två matcher sen förlorade vi tre men det var synd att man inte hann spela mot alla lagen. Men det blev en rolig skoldag.

Innebandy och volleyboll

I morgon kommer jag först ha innebandy träning sen ska vi ha volleyboll turnering hela dagen i skolan. Så jag kommer nog vara jätte trött efter allt detta. Jag tror nästan det blir en lugn och skön hemma kväll i tv soffan och bara tagga inför borta match mot ÖSK som är dagen efter. Men sen på lördagen får vi se vad som händer på kvällen.

Ett snäpp närmare

Nu är snart snön borta, vilket betyder att våren snart är här. Men det betyder också att det är ett snäpp närmare till sommaren också.


Slö, slöare, slöast !

Nu har jag precis ätit efter en bra innebandy träning och ska snart hoppa in i duschen. Sen ska jag väl antagligen slöa mig framför datorn. Jag = slö den här veckan !

Surt.

Idag hade jag sovmorgon till halv ett fast jag gick upp halv tio för att sen ta elva bussen in. Åt även en stor frukost och cyklade till bussen för första gången i år. Hade först naturkunskap och sen skulle vi ha haft tyska men vi fick åka hem istället och jobba. För vi skulle ju göra en power point om våran idrott. Men det var lite surt för våran riktiga tyska lärare som var borta på något möte eller något sa att vi inte fick åka hem utan vi skulle jobba där, så då väntade jag ända tills vi började. Men sen sa läraren som vi skulle ha att vi fick åka hem bara vi gjorde det hemma. Oh så typiskt. Jag kunde ha tagit två bussen istället för kvart i ett bussen. Aja sånt är livet.   

En regnig shoppingdag!

Som sagt så har det inte blivit bättre med bloggandet men så kommer det nog att bli ibland att jag bloggar lite då och då. Men just nu har jag varit riktigt slö om jag ska vara ärlig. Har bara suttit framför datorn varende kväll och inte gjort nån ting. Men, men. Igår i alla fall så var det innebandy träning på morgonen sen livskunskap. På livskunskapen såg vi en tecknad film som hette sex på kartan. En mycket konstig, rolig och äcklig film må jag säga. Sen drog jag, Tilde och Evelina upp på stan för att ta en fika och sen slutade dagen med en shopping med tilde, så mysigt. Fick även med mig en tröja hem från gina tricot.

You are back after a long time

I morgon väntas det ett innebandy pass på morgonen i skolan och sedan livskunskap. Sen när jag har slutat ska jag och Tilde upp på stan för att kolla runt lite på stan. Idag kom även dena tjej till skolan efter en lång tid hemma och sjuk. Så det var kul att få se henne igen i skolan. Har verkligen saknat ditt skratt i min närhet.

Haha var bara tvungen att lägga upp den! Den kvällen var verkligen den bästa med dig. Gud vad vi skrattade och bara levde livet ♥

 

Dagens citat

Dagen citat "jag ska krama dig persika sen ska jag krama ut den goda saften ur dig och sen ska jag dricka upp den goda saften (dig)".

Inte chatte latte!

Idag tog jag den sena bussen 07 05 till skolan istället för 06 45. Så skönt! Hade ett g- läxförhör om massmedia som gick bra. Sen på svenskan såg vi filmen Troja. Slutade vid två tiden och då drog jag, Frida, Jessica och Victoria och fikade på stan och tog var sin chai latte och inte CHATTE latte. Det var mycket trevligt och gott. När jag kom hem blev det bara att slöa framför datorn. Skulle ha haft ett utvecklingssamtal med Anna- lena men hon var tvungen att åka till sjukhuset för hennes pappa hade fått någon hjärnblödning... Tycker verkligen synd om henne och hennes pappa.

Tidiga mornar och sen kvällar

Förlåt för dålig uppdatering men har bara inte orkat om jag ska vara ärlig. Men som sagt måde jag inte så bra i söndags men nu är det över som tur är. I går tog jag den tidiga bussen till skolan för att sedan börja skoldagen med matte. Skoldagen slutade även med svenska då vi lästa om Oddysseen och gudar. Sen gick jag upp på stan för att köpa en bikini och en ring som jag tittat på. På kvällen var det även innebandy match mot tanterna som slutade 4-1 till oss.


Godmorgon godmiddag!

Godmorgon godmiddag! Vaknade vid elva tiden idag av att jag hade ont i halsen och var väldigt förkyld, inge vidare skoj. Sen efter att jag hade ätit en stor frukost satte jag mig framför tvn för att kolla på vasaloppet med mammsen och Thomas. Nu åkte dom precis för att hämta Jonte och Hannes som har varit på konfirmationsläger ungefär där ernst bor. Så nu ska jag sätte mig framför tvn för kolla på wallander- kuriren som var för några veckor sedan men jag missade den gången. Men som tur var så har mamma spelat in den åt mig.

A lot like love

Sitter just nu och kollar på en film som går på tv4 nu som heter a lot like lov. Ur mysig film. Både lite rolig och romantisk. Jag anntar att det snart blir sängen också. Så godnatt på er!


Ibland behöver man hemma kväll!

Ikväll har jag spenderat min lördags kväll hemma med mamma och Thomas. Vi åt god mat och möss framför melodifestivalen, så det blev en väldigt skön och mysig lördags kväll. Hemma kväll är alltid lika mysigt


Sliten efter dagens match!

Blev jätte sliten efter dagens match så har bara varit hemma och slöat, fast jag har också varit och lämnat massa papper till Tilde för att hon har varit sjuk hela veckan från skolan. Hoppas du blir bättre. Idag har det även varit fint väder också och nu känns det verkligen som vår. Nu vill jag ha vår, vår, vår!

Bjuder på mig själv!

Vad kan man säga om Sverige!

Har precis kollat klart på melodifestivalen andra chansen. Vad kan man säga om det. Det var väl lite både och. Hur kan Sara gå vidare till andra chansen? Aja sånt är livet. Det finns i alla fall några andra som är bra som är i final. Det ska ju inte vara för många som är bra i finalen!

Mysig fredag ♥

Igår drog jag och mamma in till örebro för att shoppa på marieberg och sedan drog vi vidare för att äta på resturang. Stället vi åt på hette charisma och det var en indisk resturang. Åh det var jätte mysigt och gott. Fick även ett par ljusa jeans från gina och ett skärp från gina med mig hem. Hittade även en bikini men den var lite trasig eller vad man kan säga, så jag ska kolla på en likadan fast inne i stan. Men det blev en underbar fredag med mammsen! ♥


Det var de som var vitsen med det hela!

Vad kan man säga om matchen idag. Jag kan börja med att säga att vi var GRYMMA idag. I första perioden blev det 1-0 till dom. Dom fick in sitt mål när det var en minut kvar, lite surt men vi fortsatte spela. Sen i andra perioden så blev det 2-1 till dom. I sista perioden så tappade vi lite och vi var ganska trötta också och det slutade med 7-1 till dom. Men jag tyckte vi spelade jätte bra. Är väldigt nöjd med matchen och det var även Mats och Ingela. Synd bara att vi inte fick in bollen i deras mål när vi väl hade chansen men, men. Som sagt så spelad vi en mycket bra match. Det var de som var vitsen med det hela!

Vi ska kämpa järnet idag!

Har precis vaknat av den sjöna vår solen som sken in i mitt rum. Snart drar jag även ner på match, hemma mot lillån/ hovsta. Nu jäklar ska vi allt ta dom. Synd bara att vi saknar tre fantastiska spelare idag. Men vi får inte ge upp för de utan vi ska kämpa järnet. Just nu spelas Brolles låt från melodifestivalen 7 days and 7 nights, nu taggas det in för match.

Kommer bli en mysig fredag ♥

I morgon efter skolan kommer jag stanna kvar i örebro ett tag för att spendera lite tid med en viss fin person. Sen kommer mamma och hämtar mig för att shoppa lite inne på marieberg och sedan åker vi in till stan för att äta på resturang. Kommer nog bli väldigt mysigt. Passade på när vi är hemma själva.

Snart, snart, snart

Snart, snart, snart så är äntligen våren här och det är inget man tackar nej till. Solen lysser så strakt och så varmt, snart borde ju snön smältas bort. Undrar bara när den ska smältas bort? Jag hoppas i alla fall snart. Sen den 20 april så är det också min födelsedag. De ni!

Så är det!

Nu har jag precis gjort klar matten, duktig tjej. När det går bra så älskar man det, men när det inte går bra då hatar man det.

Det taggas för fulla muggar!

Då var det torsdag idag, dagen innan fredagen. Det har så klart varit skola idag och det rullade på som vanligt. Fick även sällskap av Elli, Filip och Sofia på bussen. Mycket trevligt. Sen bar det iväg på innebandy träning med laget och det gick bättre en i måndags. Nu taggas det för fullt inför lördagen.

Missade lite

Skrev lite mer i inlägget --> Choklad pudding och brylepudding det är vi två!

Inte kännt så på flera år

Det var då och inte nu, saknar den kännslan. Men idag fick jag lite av den kännslan och det har jag inte kännt på flera år. Det känndes lång inne, inne i mitt hjärta och där stannar det.




Godsaker och pingis

Nu på kvällen har jag varit och firat min kusin Vicktor som har fyllt 15 år. Gud så fort tiden går. Där blev det även att äta godsaker och spela pingis. Det är alltid lika roligt att vara i eran närhet.

Ps! Dom var ganska bruna också på grund av att dom har varit utomlands. Lyck ostar!

Sol, sol, sol

Idag är det onsdag den 2 mars. Min skoldag började med att träna lite innebandy på morgonen och det gick faktiskt bra. Sen blev det även livskunskap med klassen, alltidl lika roligt. Vi skule jobba i små grupper om olika mottagningar eller något som vi sedan ska redovisa om nästa vecka. Helt okej. Blev även klar med det så hann med den tidiga bussen, så där gick jag i den sköna värmen. Jag ♥ sol


Choklad pudding och brylepudding det är vi två!

Nu har skolan börjat igen och jag har fått träffat mina goda glad klasskamrater igen. Måndag gick ganska fort och det var som vanligt i skolan. Tisdagen gick faktiskt också ganska fort och det var ganska lugnt den skoldagen. När vi hade håll timma passade jag, Matilda, Sofie och Jessica att ta en fika på stan. Det blev en chai latte för första gången och det var väldigt gott. Det måste ni testa ;) Där satt vi och pratade om allt och bara hade det mysigt. Slutade även efter två och där efter frågade en väldigt glad och god pudding mig om jag ville följa med henne hem för att baka en choklad pudding som vi tjatat om hela dagen. Den goda glada puddingen var nämligen Ellinor. Där blev det att göra en super duper god choklad pudding och där efter blev det en lång prat stund om lågstadie tiden på järntorgskolan. Gud vad vi hade kul på den tiden. Det blev i alla fall en mysig stund där i skogen med henne ♥


Helt fantastisk resa

Nu är jag hemma i lilla Nora från en fantastisk resa i åre med ett underbart gäng. Så kul som jag hade det i veckan har jag inte haft på länge. Ni gjorde verkligen veckan till den bästa på länge. Berättar mer sen om åre resan lite senare i veckan.

RSS 2.0