Få se om jag kan lösa det!

Tyvärr så kan jag inte lägga upp vanliga bilder på bloggen och vet inte varför. För just nu kan jag bara lägga upp cam bilder men jag får se om jag kan lösa det.

Till Örebro i morgon!

I morgon bär det av till Örebro för lite shopping med Karin och vi är väldigt taggade men vi vet ej varför. Det ska bli skönt att få shoppa lite nu efter som det var ett tag sen nu.

En fin stund med min saknade vän

Nu har jag spenderat min eftermiddag/kväll med min saknade vän Tilde. Hon kan inte säga att hon inte var brun för det var hon, det lovar jag er. Åkte ner till blåsut med henne för att kolla runt lite och sedan satt vi på en brygga och bara pratade. Sen på kvällen satt vi vid blåsut och grillade marshmallows, pratade, skrattade och bara njöt av det sköna vädret. Det blev en jätte fin stund med henne idag.




Snart snart snart!

Nu under morgonen har jag solat som vanligt men snart snart snart är min saknade vän Tilde hemma i lilla Nora. Så snart får jag träffa henne och då blir det mycket prat och skratt.

Lite färg har jag ju fått!

Ur skön vecka!

Hela denna vecka kommer det att vara mellan 25-30 grader. Men idag var det 28 grader i skugan och då kan ni ju bara gissa hur många grader det var i solen. Ur skön vecka kommer det att bli och mycket solning också. Men nu är det dags att gå och lägga sig för i morgon får jag äntligen träffa min saknade och absoluta bästa vän som kommer hem från Portugal i morgon, så godnatt på er.

Soft dag!

Min dag idag har varit soft. Började dagen med en god frukost och sedan solade jag tills mormor kom och hämtade mig för att jag sedan skulle plocka hennes ögonbryn. Där spenderade jag några timmar med henne och sen när jag kom hem tog jag det lugnt en stund och sedan blev det allsång på skansen och efter det morden i midsommer. Men jag är fortfarande fökyld men har inte halsont längre, så det börjar bli bättre.

Ett av mitt favorit program

Nu blir det första programmet av allsång på skansen fast i år blir det med Måns Zelmerlöw.

Mumsigt

Ställde klockan på halv elva så jag inte skulle sova borta hela dagen. Sen åt jag yoghurt med flingor och jordgubbar till frukost, mumsigt. Nu blir det ut i solen och bara pressa.

Ser ut som en bra vecka

I morgon är det tisdag och då ska jag hem till mormor för att plocka lite ögonbryn på henne med. På onsdag har jag träning och sen sen sen ska jag äntligen få träffa min saknade vän Tilde som kommer hem från Portugal. På torsdag ska jag och Karin in till Örebor för att leta på en present till hennes pojkvän och sen ska vi så sklart även shoppa lite till oss också. På lördag är det bollfest hos familjen Wahlstedt. Känner på mig att det kommer bli en bra vecka.

Övningskörning!

I kväll har jag även övningskört lite med pappsen. Körde på ett ställe i någon timme men sen fick jag köra hem så då fick jag köra lite ute på vägen. Lite läskigt men hur kul som helst. Att man nu får sitta där själv framför ratten och bara glida runt lite. Men lite jobbigt var det för jag har nämligen blivit förkyld och fått halsont. Började känna det redan i lördags och jag tror det är sen jag tog mitt lilla dop i fredags på midsommar.

We going crazy!

Idag har jag och en till blondin vid namn Karin solat för fullt mitt ut i ingenstans eller ja, på min studsmatta. Sen efter att ha solat i någon timme så åt vi en god mat och sedan cyklade vi ner till blåsut för att sola ännu mer och för att ta ett dop. Tyvärr blev det inget dop för att det var för kallt, haha. Sen när vi kom ner till blåsut var fritidset där som jag hade sommarjobbat hos. Så jag fick många kramar och hälsningar från en hel del barn. Dom var så rara och söta. Sen efter en stund cyklade vi hem igen och bakade en kladdkaka fast det blev muffinsar istället för annars hade inte vi hunnit för jag skulle på träning + att vi stod och åt smeten en stund. Men en skön och rolig dag blev det allt. Tyvärr kan jag bara lägga upp cam bilder.












Alltid bra där

Igår kväll åkte jag till min moster för att spendera någon timme där med henne och kusinerna. Där fixade jag även hennes ögonbryn och kollade på en komedi film (späk). Det blev även att jag stannade där tills idag. Jag tjänade även lite pengar för att plocka hennes ögonbryn också.

Så ser en svensk sommar ut!

Vaknade vid elva tiden och där efter åt jag en god frukost. Sen satte jag mig direkt ute i min solstol för att sola i någon timme. Solade ungefär en och en halv timme och det var tur att jag gick ut på direkten för sen började det helt plötsligt mitt i det fina vädret att regna, konstigt. Men det är så en svensk sommar ser ut.


Midsommar 2011

Gårdagen blev helt lyckad. Åkte till Järnboås vid halv ett tiden där efter åt vi lunch. Men det var bara våran familj och den familjen som vi var hos som åt lunch tillsammans, för dom andra skulle komma vid tre tiden. Sen vi halv fyra gick vi alla familjer ner till sjön för att gå en liten tipspromenad, dansa runt midsommarstången, dra lotter och leka lekar + att jag och Jonas van tipspromenaden för barn, haha. Jag valde ett par jätte glittriga och fina filar. Sen gick alla familjer upp till stugan för att grilla och sedan blev det midsommar mat. Sen badade alla barnen förutom jag. Där efter blev det massa lekar som vi barn lekte och sen gick vi även ner till sjön för att spela lite fotboll. Det var även två killar där nere som spelade fotboll också och det slutade med att dom var med oss och så kunde vi köra lite match. Jag, Anja och dom två killarna (william och Nicklas). Resultatet blev ungefär 20-7 till oss, haha vi ägde! Sen när vi hade spelat fotboll i en och en halv timme så tog jag allt mig ett dop i sjön. Det var nämligen mitt första dop för i år. Sen slutade kvällen med en film. Under dagen hade jag gjort en midsommarkrans också men jag använde aldrig den... Men en ur bra midsommar blev det allt.

En fin kväll med grillade marshmallows

Familjen Ramse cyklade hem för någon timme sen. Det blev en jätte mysig och rolig sommar kväll med dom. Mycket skratt, grillning, god mat, grillade marshmallows, hopp på studsmattan, film (Lady och Lufsen). Så såg min lördags kväll ut. Helt lyckad.




Nu blir det grillning med familjen Ramse

Nu har familjen Ramse kommit in i huset så nu ska jag kila ner och grilla lite. Så här ser jag ut efter solningen, lite små röd i ansiktet.


Nu har jag pressat som bara den!

Efter att ha solat i en timme och 40 minuter så är jag nu lite brunare. Ni förstår jag tycker det är viktigt hur länge man solar, haha. Tummen upp!




Nu ska jag pressa på!

I morse var det ganska mulet men nu så där vid tre tiden så är vädret på topp. Så nu ska jag allt ligga ute i solen och pressa. För snart kommer nämligen en mycket fin och brun vän hem från att ha solat nere i Portugal.

Klipp, klipp, klipp

Min midsommar igår blev helt lyckad. Jag berättar mer om den lite senare för nu ska jag ut och klippa gräsmattan.


Packat och klart för midsommar

Nu är det packat och klart så nu åker jag iväg till järnboås för att fira midsommar hela dagen/kvällen med massa trevliga folk. Tummen upp




I morgon bär det av till järnboås!

I morgon är det midsommar och jag hoppas på att vädret är på topp då för jag och min familj ska nämligen ut till järnboås för att fira med massa andra familjer och bara ha det skoj. Men mina fina tjej kompisar från Örebro ville nämligen hitta på något skoj i morgon men jag kunde ju så klart inte men nu verkar det inte bli något i alla fall. Men jag hoppas jag får träffa dom nästa vecka för då är jag ledig. Godnatt allesammans.

Så här såg jag ut idag!

Vädret har verkligen hoppat fram och tillbaka idag!

Fram åt kvällen har jag spenderat några timmar med min vän julia. Vi tog en fin promenad och sen hamnade vi till slut nere vid sjön där vi satt och pratade en stund. Nu på kvällen har det varit fint väder, sol sol sol. Idag har vädret verkligen förändrats mycket. Ena stunden regnar det och sen andra stunden började det att regna igen och så fortsatte det fram till kvällen då solen kom fram. En mysig och rolig kväll blev det med familjen ute i det fina vädret med god mat och mycket pingis. För min kära mor har nämligen skaffat oss ett pingisbord.

Kommer sakna alla dessa barn

Idag var det sista dagen på fritidset, lite tråkigt faktiskt. Men dagen blev riktigt lyckad. Började dagen med att spendera någon timme inne i stjärnrummet för lite show sedan skulle jag rita tre likadana teckningar till tre pojkar och därefter fyra likadana teckningar till tjejerna. Sen efter lunchen var det rast för alla barnen och då var man tvungen att vara ute och då hade det som tur var slutat att regna (hade regnat hela morgonen). Sen när vi hade lekt runt lite på skol gården och när vi precis hade börjat med att klä midsommarstången så började regna igen...Men till slut blev den färdig. Men vi var tvugna att dansa och sjunga inne i gympasalen. Sen fick vi bara dansa runt någon blommkruka med blommor i eftersom dom inte fick in midsommarstången eller var det nu va. Lite synd eftersom vi hade gjort den så fin men men vi fick ju i alla fall välkommna midsommar. Sen drog vi alla ner till matsalen för att äta lite pannkakor, glass, jordgubbar och grädde, mumsigt värre. Till sist slutade jag dagen med att rita färdigt de teckningar som ej var klara. Sen när jag skulle gå hem tog det en stund innan jag kom iväg eftersom alla skulle kramas och ha det. Så mysiga och goa barn det finns. Här kommer även lite bilder sen idag. Var tvungen att ta med kameran eftersom det var sista dagen!

Igen

Tyvärr så kan jag bara få upp några bilder och fråga mig inte varför, för just nu kronglar min blogg. Igen...

Näst sista dagen på fritidset = kanon bra

Idag är det onsdag vilket betyder näst sista dagen på fritidset. Men den näst sista dagen blev riktigt lyckad. Kom dit vid åtta tiden sen blev det mycket show i stjärnrummet. Där efter blev det snurr leken på snurrorna och sedan var det time för mat. Jag bruckar alltid äta min lunch inne i personalrummet + att jag tar min rast då men idag var städtanten där så då fick jag äta min lunch i matsalen med barnen. Så då fick jag ta min rast efter lunchen och då gick jag först till morfar och sedan hem till mamma en sväng för att sola lite men det blev inte länge alls. När jag kom tillbaka gick jag och fyra till till stjärnrummet för att dansa lite och då var även jag med att dansa + att jag och barnen kläde ut oss. Gus så roligt det var. Jag kännde mig verkligen som ett barn då, haha. Sen hjälpte jag och några stycken till med att lägga fram dom nya madrasserna, men det var inte några vanliga utan det var tre stycken kuddar i den (inte så bra på att förklara). Dom var hur sköna som helst och det var till och med två stycken barn som somnade på dom när vi lyssnade på en sagobok. Sen slutade jag och dom sista barnen med att rita lite fina teckningar. Vid fem tiden drog jag i väg på träning.

En vanlig dag med barnen på fritids!

Igår var det tisdag och då var det som vanligt på jobbet, lekte med massa barn och så gick vi ner till blåsut med barnen. Sen när jag kom hem somnade jag på direkten, haha! Senare drog jag och min lilla syster till skolparken. Det var faktiskt riktigt roligt må jag säga. Man kunde nästan tro att det var jag som var Hildes lilla syster (ibland). Ps! Jag har faktiskt ett kanon jobb!

En kväll nere vid norvalla

Ikväll har jag varit nere på norvalla för att kolla på när Nora 94/95 spelade fotbolls match mot Lekeberg. I Lekeberg spelade även Oskar i min klass och även Erik i Elli och Tildes klass. Sen spelade även Joel där också som jag fick lära känna i helgen. Tyvärr förlorade Nora med 2-1 men Nora hade hela första halvlek och i andra halvlek hade dom halva. Men ändå så förlorade dom med 2-1. Lite surt. Det var även lite fajt mellan mig och Oskar från planen till bänken. När bollen kom i någons mål så fick man direkt en blick och flin. Haha! Men Nora ägde i alla fall.

En ny jobb vecka!

Idag började jag jobba som vanligt vid åtta tiden men i morse kom min syster och väckte mig vid halv fem. Men straxt efter så somnade hon i min säng och jag lika så. Sen ringde klocksn vid sju och där efter gick vi upp till fritidset. Idag var var det ganska lugnt på fritidset fast ibland var det lite vilt men ändå lite lugnare än vanligt. På efter middagen följde jag med dom blivande ettorna ner till blåsut för att bada. Det såg faktiskt lite kallt ut + att det kom en regnskur men sen slutade det. Sen i slutet av dagen så gjorde jag och några tjejer var sina ringar (eller jag fick göra några fler till en del tjejer). Sen slutade jag vid halv fem, lite senare en vanlit. Men eftersom jag slutade lite tidigare i fredags så var jag tvungen att sluta lite senare idag. Men samanlagt ska man ha jobbat 60 timmar. Men i morgon ska jag också jobba till halv fem och jag hoppas att det kan bli lite bättre väder då.


Chill söndag!

I söndags blev det en lugn och slappig dag för min del. Satt några antal timmar framför datorn och sen cyklade jag förbi min mor. Där blev jag kvar en stund för att jag och hon gjorde våran egen glass med yoghurt och hallon i. För hon fick nämligen en glass maskin i födelsedags present. Skojsigt och enkelt var det och så klart blev glassen god som vi gjorde. Sen lite senare fram åt kvällen gick jag och min lilla syster till skol parken för att leka lite. Sen slutade jag dagen med att sitta framför datorn en stund. Tyvärr så går det ej att få upp bilderna!

En fin kväll inne i Örebro med trevligt folk!

I lördags kväll åkte jag in till Örebro för att träffa mina saknade tjejer. Där skulle vi hem till Lundberg där även Oskar, Pontus, Måns, Joel, Philip och Erik var. När jag väl satt där vid resecentrum och väntade på bussen som skulle gå till rynningen så kom den aldrig för den gick tydligen inte als. Jag satt där i 45 minuter och så klart fick jag gå också. Men som tur var visste jag hur man skulle gå eftersom jag hade gått samma väg från Lundberg förra gången. När jag kom fram var alla redan där förutom Pontus som kom straxt efter. Efter att ha kollat lite på tv drog jag, Frida, Jessica och Måns vidare till Alängsbadet och där var det fullt med massa folk medans alla andra satt och nördade dotta. Matilda och Sofie fick allt lära sig hur man spelade det. Där var det även en äld som det satt massa folk runt omkring och så var det två grabbar som gick runt och spelade på deras ukelele och sjöng. Jag spelade faktiskt in när dom sjöng och spelade ukelele för dom var hel gryma. Sen var det himlans massa myggor, usch och fy. Där var vi i några timmar och där efter kom Lundberg med dom andra. Men straxt efter drog dom hem igen och då följde vi även med hem dit. Sen satte alla sig och kollade på en film. Sen följde Frida, Jessica och Linn med mig till bussen som gick halv två. Det blev en jätte fin kväll i Örebro med alla trevliga folk.

Grattis min kära mor

I lördags fyllde nämligen min kära mor 43 år. Som vanligt kom släkten hem till oss och firade henne. Det blev så klart lika mysigt som vanligt. Det blev väldigt mycket skratt och tokigheter. Jag hoppas min kära mor fick en bra födelsedag.

Ps! Jag har världens bästa mamma ♥

Midsommarbukalen & studentfirande

Som sagt i fredags skulle ju järntorgsfritids och några till fritids från Nora vara i Kristina parken men eftersom det regnade så mycket hade vi midsommarbukalen inne i järntorgsskolans idrottshall. Där blev det bland annat tipspromenad, spela trummor och massa andra lekar. Tills när midsommarbukalen var slut så fick alla barnen och lärarna + jag var sin glass, mumsigt. Sen slutade jag vid tre tiden, lite tidigare än vanligt. För min familj skulle nämligen åka in till Kristinehamn för att fira Louise som tar studenten. Där fick vi även äta mycket god mat, ta del av väldigt många skratt, träffa många ny trevliga människor och så klart fick vi ta delen av att vara med den trevliga familjen Sthålberg som hade själva student saken. Mycket trevlig blev det.

Fina Lousie. På dom här två bilderna hade hon sin bal kläning som hon skulle ha på sig på lördagen då hennes bal skulle vara. För i Kristinehamn har man balen dagen efter och fårga mig inte varför. Den fina kläningen har även hennes farmor gjort.




Ikväll fann jag glädje

Ikväll fann jag glädje. Ikväll fann jag ett ärligt svar. Nu kan jag inte finna flera ord attt säga mer förutom att jag hoppas.


Massor med lekar väntar!

I morgon ska alla fritids i nora vara med i Kristinaparken och leka lekar och dom kallar den dagen för midsommarbuckalen. Sen ska jag sluta vid klockan tre, lite tidigare för att jag och min familj hos pappa ska åka till Kristinehamn för att fira Louise som tar studenten.

Man blir trött av att leka med små barn!

Idag var det en fin dag med sol och värme + massa barn så klart. Idag fick jag även göra mycket fart på deras favorit snurra och själv blev jag lite snurrig även fast jag bara gjorde fart. Men sen var jag även med i en lek som man skulle leka ta fast på tre snurror som var brevid varandra, haha svårt att förklara leken. Sen blev det även många dans uppvisningar i stjärn rummet (många av min syrra) och dans stopp. Så idag har jag också gjort väldigt många saker fast idag blev det ingen fotbolls match med grabbarna. Sen cyklade jag hem vid klockan fyra och där efter somnade jag i soffan precis som jag gjorde första dagen då jag sov i en och en halvtimme efter att ha kommit hem efter jobbet. Man blir väldigt trött av att leka med små barn kan jag säga er!


En lång och tuff dag!

Igår var det onsdag vilket betyde att det var min andra dag på jobbet. Det var som vanligt, lekte mycket med barnen och spelade väldigt mycket fotboll med pojkarna. Efter att jag hade slutat cyklade jag till posten för att posta på ett brev som var om min syn så jag kan få övningsköra lite. Sen blev det även träning. Vi körde mycket styrka ungefär hela träningen för att det började regna så då gick vi in. Så idag hade jag lite träningsverk i armarna. Men det blev en lång och tuff dag men ändå rolig!

Första dagen på jobbet!

Då var första jobb dagen avklarad. Gick upp vid sju tiden sen började jag jobba från klockan åtta till klockan fyra på fritidset på järntorget. När jag kom in i klassrummet var det en del ansikten man kännde igen och vissa inte. Men barnen var ju inte direkt blyga. Men efter sådär 30 minuter var det barn runt om en som ville göra saker hela tiden, haha. Sen visade Kattis mig runt i ksolan för dom har ju byggt om massa i skolan sen jag gick där. Dom hade fått det jätte fint. Men under förmiddagen lekte vi bland annat leka ta, någon lek med snurror, ritade massor (ritade fyra st likadana teckningar), och spelade spel. Sen efter att jag hade ätit och fått lite rast så kom ambulansen för att en kille i 1an hade ramlat på ett träd som var av och så hade han fått det som var i marken in i midjan så det hade börjat blöda jätte mycket så det knappt gick att stoppa. Usch, usch inge kul när sånt där händer. Men sen på eftermiddagen så spelade jag lite fotboll med killarna i regnet, kollade på lite dansuppvisning i stjärnrummet (ett nytt rum där man kan ha lite uppvisningar och så), målade med målarfärg och mm. Så min första jobb dag blev en väldigt rolig dag!

Now the only question

It was nice to talk to you for a little while IAG, it was nice that you answered. But you did not answer the question but you did anyway when I said hello. Now the only question, if you really want? Because I Want.

Chill dag!

Igår hade jag ställt klockan på kvart över elva men när den ringer så somnar jag och Tilde om så vi vaknade sen vid klockan ett. Haha lyckat. (Men det är ju faktiskt sommarlov så ibland får man sova lite länge). Då gick vi direkt upp och lagade vilda västern pancakes som var frukost/mat och sedan cyklade jag vidare för lite synundersökning så jag kan få köra ute på vägarna. Efter det cyklade jag hem där Tilde var kvar och så la vi oss på studsmatan och solade lite, skönt! Sen cyklade jag upp till min träning som var vid fem tiden. I morgon börjar jag även att jobba. Ska upp klockan åtta för att sen vara med massa små barn på fritids till klockan fyra.


En fin kväll nere vid blåsut

Kvällen igår blev bra. Tilde kom på besök vid sex tiden sen möte vi upp Elin för att grilla lite vid blåsut. Det blev en lugn och skön kväll med dom två. Det blev mycket skratt, snack, underbara och galna diskusioner om livet. Sen cyklade alla tre hem fast Tilde följde med mig hem. Sen spenderade vi två restan av kvällen i min mysiga källare och bara skrattade och skrattade. Men till slut kunde vi somna. En lyckad kväll blev den med.






Finns tyvärr inga bilder på Tilde för jag har tagit bilderna av henne!




Nu är det verkligen sommarlov!

Nu är det verkligen sommarlov och ett bra tag tills skolan börjar igen! Men det känns ändå inte som att vi har sommarlov men man vänjer sig ju.

Jag och min bästa vän!


slöa Jossan!

Just nu sitter jag här och slöar men ska snart ner och äta lite. Sen i kväll blir det att umgås lite med tilde. Det går fortfarande inte att lägga upp bilderna på bloggen...


En helt crazy tjej kväll!

Igår (lördags) åkte jag in till Örebro igen för att ha lite tjej kväll hemma hos Jessica. Kom dit vid halv sju där vi sedan lagade kycklingfile och pomesfrits och till efterrätt gjorde vi marängsviss, mums. Sen blev det musik på högsta volum och lite dans. Sen kom Alexander, Philip och Erik på besök. Sen blev det oväder hela kvällen/natten. Men när det hade slutat åska kollade vi på baksmällan och sen kollade vi på tv3 där dom visade någon konstig film och även en läskig film efteråt. Ett tag verkade det som att dom skulle sova kvar hos oss men sen åkte dom hem vid två tiden eller något även fast det regnade. Sen somnade vi inte förens kvart i fyra. På morgonen vaknade vi av några alarm fast dom hade inte jag hört men alla andra hade hört dom. Fast det var mest Frida och Matilda som hade hört dom för Frida hade vaknat vid sex tiden av ett en klocka hade ringt och sen ringde en till klocka vid sju tiden då Matilda vaknade. Men sen somnade dom om men sen fick vi höra Matildas alarm vid tio tiden. Men till slut gick vi upp vid halv elva och då skulle Jessica åka bort så då gick alla upp och städade. Sen tog jag elva bussen hem. Frida hade ringt och frågat om det var Alex som hade ställt klockorna och det var ju så klart han som hade gjort det. Han hade lagt ena i en låda och den andra i en blomkruka. Fast vi väckte honom när vi ringde så det var bra, haha! Men vad är det man säger, hämnden är ljuv. Det blev även en bra tjej kväll den här gången med. Ni är för bra tjejer!

En lyckad skolavslutningskväll!

På skolavslutnings kvällen åkte jag in till Örebro för att ha lite klass fest med klassen hos Lundberg. Min resa dit helt ensam blev inte så lyckad. Jag skulle åka till rynningen och då tog jag 21an men då hamnade jag i Berglunda så då fick jag åka tillbaka hela vägen igen. Sen när jag väl kom fram visste jag inte riktigt vart jag skulle gå men jag visste vilken gata han bode på. Men som tur var gick det ett äldre par med sina hundar på promenad, så dom kunde vissa vägen dit jag skulle. Gud vilken resa säger jag bara. Det var en väldigt snäll busschaufför som hjälpte mig till rynninge. Jag var till och med själv på bussen. Sen var de äldre paret jätte snälla också. Men när jag väl hade kommit dit blev det grillning, dutt tävling (jag och Sofie spöade Jesper och Sebbe), bad, skratt, dans, ja allmänt roligt. Sen drog alla vidare och jag och Matilda möte upp Tilde och Moa. Sen kom några killar som ville vara med på kort, haha ur sköna killar. Sen följde vi med Matilda, Albin, Albins kusin, Sara, Clohe och några fler till grusgropen men när vi precis kom vände vi tillbaka och möte Simon, Filip, Oskar, Oliver och mm. Sen var vi vid våghustorget hela kvällen och sen kom även våra klass kamrater Sebbe, Oskar och Joel dit. Sen tog vi halv två bussen hem till Nora. En mycket lyckad kväll blev det. Tack alla!


Skolavslutningen 2011

I fredags då var det skolavslutning vilket betyder sommarlov, sommarlov. Det blev en bra avslutning. Vi tillbringade vår skolavslutning i hjalmar bergman teatern där kören sjöng + Micke Bolin (en lärare på skolan). Det blev mycket skratt, glädje, sång, musik, dans, gemenskap, ja det blev helt enkelt en mycket bra skolavslutning. Sen efter tog jag, tilde, Lisa och Oskar en fika på stan innan vi sen tog bussen hem. Vädret var även på topp vilket det inte skulle ha gjort men sicken tur att det blev bra.


Natti!

Ps! Ni får alla bilderna i morgon för det kronglar just nu. Natti.

Ett helt år på gymnasiet!

I morgon är det skolavslutning och då får vi sommarlov! Gud så skönt men gud så fort det har gått. Jag har redan gått ett helt år på gymnasiet. Sen börjar jag tvåan. Oj oj oj så fort. Men men nu är klockan väldigt mycket, vill ens inte säga hur mycket. Så nu säger jag godnatt alle sammans! ♥


Älskar ledighet!

I tordags då var vi lediga och då kom Evelina hit och hälsade på i lilla Nora. Det blev en mysig kväll med henne. Vissade först runt lite i Nora sen köpte vi lite godis och satte oss sedan på en brygga vid blåsut och bara pratade och tog massa fina bilder. Sedan blev det upp på torget för att ta lite bilder där med och sen slutade vi med att kolla på filmen- taken nere i källaren där vi sen skulle sova. Gud så bra och läskig film. Man var verkligen inne i filmen, i alla fall jag. Sen på fredagen på morgonen åt vi en mycket god frukost. Youghurt, flingor och jordgubbar. Jag borde verkligen äta jordgubbar till youghurt oftare. Sen skjusade vi in henne för mamma skulle ändå byta en tröja. Då hittade jag en fin kjol från gina och så fick jag en jätte god parfym av mamma som examen present. Två helt underbara lediga dagar!


Skola, skola, skola

På tisdagen hade jag mitt sista matte nationella och det gick inte så jätte bra men, men. I Torsdags hade vi ingen engelska så vi kunde ha haft sovmorgon till halv ett men det gjorde inte så mycket för jag och Evelina gick upp på satn för att kolla runt lite. Då hittade jag även en fin skjorta. Sen köpte vi jordgubbar som vi sen tog med till macdohnalds för att äta mjukglass och jordgubbar. Mumsigt var det. Sen hade vi naturkunskap i 20 minuter ungefär och sedan tyska, eller jag och Elli trodde vi hade uppsatsen men det skulle vi tydligen ha på fredagen. Så jag kunde ha åkt hem vid två istället för klockan tre. Men det gjorde inte heller så mycket för då kunde jag och Evelina göra klart svneksan. Sen på helgen träffade jag trevligt folk som vanligt.

Ur sköna flickor!

Sen på lördagen åkte jag ner till blåsut för att träffa Emma och Julia innan Emma sen skulle åka hem till Kristinehamn. På kvällen satt jag och Tilde på järntorgs skolan och proppade i oss mycket gott godis. Sen cyklade vi ner till blåsut där vi träffade mycket trevligt folk. Det blev även en fin kväll den med. På söndagen tog min bror konfirmationen. Efter det samlades släckten och viktors (kusin) släckt hemma hos honom där vi åt smörgåstorta och mycket annat gott.


SPI SPI, det är ju vi!

Idag är det torsdag vilket betyder att det är en dag kvar till sommarlov. Var i skolan vid nio tiden eller i hästhaga för vi hade VI-kampen. Det är en kamp då programerna tävlar mot varandra på virginska skolan. SPI var väldigt taggade och vi var överlägsna. Vi vann alla st olika grenar förutom en då vi kom tre. Vi vann då hela VI-kampen och även hejarklack tävlingen med. Gud vilka bra ramser vi hade. Men sen i sista grenen började det spö regna så då sprang alla till bussarna och sedan slutade det med att jag, Tilde och Elli gick på stan en stund för att vänta på bussen. Sedan vidare till nora bussen. Men det var en av dom bästa dagarna under hela året på virginska. "Bäst på det vi gör" Idrottsprogramet! ♥

Här är lite av Tildes bilder!




















Här är lite bilder från Evelina!















Det räkte ända fram!

I onsdag så räknade jag matte från klockan åtta till klockan elva. Det slutade med att jag blev godkänd i matte. Så skönt, så bra för en gångs skull. Sen drog jag, Matilda, Sofie och Frida upp på stan för att äta lite på la baguett, mums. Sen på kvällen åkte jag ner på stan för att kolla på niornas bal. Sedan träffade jag Tilde en stund. Det blev även en mysig kväll ute i det fina vädret.

Helt enkelt en bra klass dag!

I tisdags var det skola igen men inte bara en vanlig skol dag utan det var en klass dag. Vi började med att vi alla samlades i havet kl. 10 00 sen blev vi indelade i små grupper. Där skulle vi lösa en uppgift innan vi kunde gå vidare och få kartan som lede oss hem till Anna-lena. När vår grupp äntligen hade klarat uppgiften tog vi oss snabbt hem till Anna-lena. Där blev vi indelade i två grupper som vi sen skulle tävla i mot. Mitt lag vann och efter det blev det mat och mycket skratt på studsmattan. Efter att ha spenderat några timmar hos Anna-lena följde jag, Frida, Sofie och Victoria med Matilda för att spendera någon timme nere i hennes kalla, svala källare. Där åt vi glass och kollade på eclips. En bra klass dag helt enkelt.

En trevlig och solig dag!

I måndags var vi också lediga, väldigt skönt. Vaknade vid tio tiden och sedan åt jag frukost ute i det fina vädret. Sedan bar jag mig i väg på cykeln till min moster. Där solade vi hela dagen + att jag hade lite vatten krig med kusinen i mellan åt. Men det gjorde ingenting eftersom det var så varmt ute och sen gjorde det inget heller att det blåste i mellan åt. På kvällen stannade jag kvar hos dom för att grilla + att äta lite pannacotta, mumsigt! Så det blev en jätte trevlig och musig dag hos min moster/ kusinerna.


Som en varm kväll utomlands!

I måndags så hade jag och Evelina svenska redovisning eller ja vi skulle ha haft det men vi hann inte. Så vi hade våran redovisning med två andra grupper med. Det gick jätte bra och roligt var det också. Sen hade vi en jätte lång rast så då passade vi tjejer och några killar i klassen på att ta en sväng upp på stan för att köpa var sin isglass. Gud så gott det var i värmen. För just denna tisdagen var det som varmast under hela denna veckan. Det var till och med varmare ute än inne + att det var varma vindar, så det gick knappt att vara ute heller. Sen hade jag och Frida jeans på oss så det blev ju ännu varmare. Senare på kvällen skulle jag på körskolan ( föreläsningen) och gud så varmt det var. Men tur så fick vi ta en del pauser och så skyndade han på lite så vi fick sluta lite tidigare. Sen när vi skulle hem funkade inte AC i bilen så vi fick vev ner rutorna. Men sen när vi kom hem hade det regnat så då blev det lite avsvalkande. Sen på onsdagen hade vi innebandy avslutning med fika. På kvällen blev det träning i det sköna vädret.

En mycket fin kväll

Oj oj oj nu var det verkligen ett tag sen jag bloggade men nu ska jag börjar blogga från den 19 maj. Då var det en vanlig skoldag men sen när jag kom hem satt jag och mormor och sydde 13 mantlar som jag sen skulle ha till fredagen då min klass och C skulle till Eklundaskolan för att leka med barn. Denna fredagen var mycket rolig med alla dessa barn. Våran klass skulle vara gudier och ha var sin grupp med 10 st barn. Den gruppen som jag, Jesper och Alexander hade var både bussiga, gulliga och en del av dem var väldigt jobbiga. Vi var dom som hade 12 st barn medans dom andra hade 10 st. Men efter att ha sprungit efter en hel del barn och varit med i lekarna som C fixat så var alla så klart jätte trötta. Så när jag kom hem blev det hem och sova. Sedan på kvällen träffade jag min saknade Emma från Kristinehamn, Tilde och Julia. Vi spenderade kvällen vid hittorpsbadet där vi satt och grillade marshmallows och hade det jätte trevligt. Sen somnade jag som en stock efter en hel späckad dag.







RSS 2.0