Nu säger jag hej till duschen!

Nej nu ska jag allt ta och hoppa in duschen innan jag drar vidare på nya äventyr. Ps! Sitter just nu framför datorn och pratar med ett par tratt mongon.

Jag ser inte ut så här just nu men hade ingen annan bild!

Nu väntas ett rörigt rum på mig!

Vaknade för någon timme sen och nu väntas ett helt rörigt rum på mig. Men gårdagens natt spenderades framför skype med helt två crazy grabbar. Det slutade med att dom sjöng och jag fick sitta och ge beröm. Om jag ska vara helt ärlig så sjöng dom ganska bra faktiskt.


New in










Min fin, fina fredag!

I natt så sov jag fyra timmar, inge vidare bra. Skulle även ha haft innebandy på morgonen men när jag och Sofia kom dit så var det ingen där. Det visade sig att tränarna hade skickat ett mail dagen innan och sagt att det inte var någon träning. Men, men sånt är livet. Där satt vi i alla fall i omklädningsrumet och segade och väntade på att klockan skulle slå över till 10 10 då vi började nästa lektion. Sen i slutet av dagen var Emma Igelström (en känd simmare) och berättade om sin simkarriär och om sina ätstörningar. Det var väldigt intresant faktiskt. Men sedan knallade jag, Tilde, Elli och Sofia upp på stan för att kika runt lite och sedan tog vi var sin mjukglass, gött var det! Sen följde jag även med min mor in till marieberg. Där hittade jag ett par skor, en jeansjacka, två par tröjor och ett par solbrillor. Innan vi åkte vidare hem till Nora stannade vi på max för att äta lite. Sen slutade jag dagen med att ta en promenad med Tilde och Linn.


Inge vidare bra start på skolveckan

I tisdags gjorde jag inte så mycket mer än att vara med syster min. Vi solade i några timmar sen på kvällen lagade vi en mycket god och stark mat. Sen i onsdags började skolan som vanligt igen fast det började inge vidare...Missade bussen och sedan sprang jag vidare till nästa busshållsplats för att hinna med den men då såg jag även den andra bussen åka förbi så då var det kört. Men som tur kunde min mor hämta mig och köra om bussen så jag hann till skolan. Tur att man har världens bästa mamma. Men sen visade sig att den andra bussen var lite längre bak, så då hade inte min mor behövt åka så långt. Typisk...Men när jag väl kom till skolan blev jag på bättre humör. För om man har världens skönaste klass så blir allting mycket roligare. Slutade även ganska. I torsdags hade vi vanliga lektioner + att jag skulle redovisa på tyskan om min sport. Det gick väl ganska bra, fick i alla fall G.

We rock the world!

Här är bilderna från i måndags!








ÖSK dom svarta och dom vita!

Nu ska jag börja blogga lite igen eftersom det finns vissa personer som tjatar på en att man ska börja blogga så då får jag väl allt ta och göra det nu. I måndags åkte jag in till Örebro ytterligare en gång till med familjen för att kolla på fotboll när ÖSK spelade mot Helsingborg. Vädret var även på topp så då kunde man även bli lite brun. Men matchen slutade tyvärr 1-1 och sen när jag kom hem cyklade jag direkt ner på stan för att möta upp Tilde för en liten cykeltur.










Skön söndag!

Idag blev jag väckt av min syster vid halv fem i morse...Men sen när hon väl såg att jag var trött så somnade hon. Sen vaknade jag vid halv elva tiden och åt frukost innan jag och Karin skulle gå en lång/snabb promenad medans Hilde cyklade framför oss. Det var verkligen skönt att gå en promenad eftersom det var så bra väder + att det fläktade lite. Senare under dagen åkte vi in till Örebro för att se på bio. Det blev hur många lingon finns den i världen. Den var riktigt rolig och väldigt bra faktiskt. Sen när vi kom hem cyklade jag direkt och mötta upp Tilde för att vara ute i det fina vädret. Man måste ju passa på nu när det är så fin/skönt väder ute. För både idag och igår var det väldigt varmt och skönt väder ute. Det gillas stort!


Glad påsk


Påsk och firande!

I lördags var det påsk. Jag ägnade min lördag till att ha varit ute i tre timmar ute i det fina och varma vädret. Under de tre timmar så har jag även solat en hel del och även lekt lite med min syster. Det känns i hela kroppen att jag ha solat idag och så har jag även fått lite färg. Sen vid fem tiden kom farmor hit för att äta lite påskmat och sen blev jag och Didrik firade av henne och familjen. Mycket trevligt blev det.




Många minnen kommer finnas kvar där.

I fredags åkte vi till mormor för att fira påsk och för att äta lite påskmat. Mysigt blev det. Jag passade samtidigt på att ta vara på att mysa i just det där huset. För det är inte så länge till mormor ska bo kvar där...

Nu känns det mycket bättre.

Sen efter att släkten hade varit här och firat mig så mötte jag upp Tilde och Linn för att ta en lite promenad. Det var så skönt att prata ut. Det behövde jag verkligen.




Tidig hemresa!

I torsdags så kom jag hem tidigt från Örebro för att jag skulle få besök av min släkt som skulle fira mig på kvällen. Så då bakade jag och mamma en filadelfia tårta och massa andra kakor. Mumsigt blev det. Sen när dom kom blev det att öppna prisenterna jag fick och sedan blev det fika. Sen var vi alla kusinerna ute och lekte lite.


Kvällen på min sjuttånårsdag!

När Tilde sen gick vidare började jag direkt att fixa mig inför kvällens tokerier. Drog mig in till Örebro vid kvart över sex och där efter mötte jag upp Evelina och Frida för att sen ta bussen ut till Ladugårdsängen. Där var vi hos Robin där även Ludde och Henning var. Där var vi ett par timmar innan vi sen tog bussen in till gymnasiefesten. Där var vi ända fram till klockan två. Sen mötte jag och Evelina upp Ludde, Robin och Henning för att sen skulle vi gå ända till Ladugårdsängen. Men det var inga problem för oss, haha. Sen när vi kom fram satt alla som hösäckar framför tvn men sedan gick vi och la oss. Nästa dag gick jag och Evelina upp vid halv nio för att vi skulle ta tio i nio bussen men vi missade den och sen trodde vi att det gick en tio över men det gjorde det icke. Så då gick vi ända till stan och då fick jag ta tio över tio bussen istället för tjugo över nio. Men det blev allt en bra födelsedag för mig. Tack alla ni som var med mig under min födelsedag.


17 års firande av bästa vännen!

I onsdags var det min födelsedag och då kom min bästa vän över till mig för att grata mig. Först gick vi till ICA för att inhandla lite smått och gott till våran tårta vi skulle göra. Som sagt så blev den väldigt god också. När vi hade blivit mätta och belåtna så satt vi kvar ute och bara njöt av det fina vädret. En bra födelsedag med bästa vännen blev det allt. Vi fick även bra betyg för att våran tårta var så god av min föräldrar! 





Kankse i morgon, kanske en annan dag

Om jag ska vara helt ärlig nu så har jag bara inte orkat blogga. Men jag ska blogga lite mer senare under dagen, för om en liten stund så ska jag åka till mormor för att äta lite påsk mat. Sen i kväll hade jag tänkt åka in till Örebro för att grilla i stadsparken, men det ser inte ut som om det blir så. Istället stannar jag kvar i nora för att spendera min kväll här.

Nu, en skön promenad till ICA!

Nu har bästa vän kommit så nu ska vi gå en skön promenad till ICA för att handla lite! Ciao

Det tar sin lilla tid!

Sitter just nu och väntar på att bästa vän ska komma men det tar sin lilla tid. Men när hon kommer sen ska vi dra till ICA för att handla lite smått och gott till våran tårta. Så vi får hoppas att den blir god.

Vad är det för en dag, jo det är Jossans födelsedag hura,hura...

Vad är det för en dag, jo det är Jossans födelsedag hura, hura, hura, hura! Idag fyller jag 17 år och det är inte många som gör. Vaknade av att min familj kom in till mig i morse och sjung + att dom hade med Fiddeli. Mamma hade även gjort frukost åt mig som hon hade tagit med upp och så fick jag mina paket. Fick en kamera och ett Thomas Sabo armand med ett J på, presic som jag hade önskat. Sen fick jag även en vattenflaska som man kunde stoppa nycklarna under på något konstigt sätt. Så jag blev riktigt nöjd över sakerna och det blev även en riktigt bra start på dagen. Men när klockan slår 18:37 då fyller jag verkligen år. Här får ni en bild på mitt nya fina armband men tyvärr så får ni ingen bild av hur min kamera ser ut men den här bilden är tagen med min nya kamera.






I morgon, då smäller det!

Nu säger jag Josefine Elisabet Christina godnatt, för i morgon blir den här 16 åriga flickan 17 år gammal!




Ett bar slut som sista dagen som 16 årig tjej!

Blev allt en riktigt fin kväll med Tilde, Linn, Moa och Alice nere vid blåsut. Där satt vi i några timmar och bara pratade, hade godis krig och sjöng massa gamla låtar från lilla melodifestival. Åh gud så mysigt det var och så hade vi det väldigt roligt. Det var en av dom roligaste kvällarna och så blev det allt ett bra slut som sista dagen som 16 årig tjej. För i morgon fyller jag nämligen 17 år. Just nu är jag verkligen glad och jag blir ännu gladare av att lyssna på den här låten --> Disney låt med tarzan- Människan. Man blir så glad av den! ♥

Drar ner till blåsut ännu en gång i det fina vädret!

Nu har jag precis kommit hem från att ha firat min kusin Tim som fyller 13 år idag. Nu ska jag bara äta lite och sen ner till tjejerna som är nere vid blåsut. Tummen upp!


Drar till födelsedagsbarnet!

Vaknade för några timmar sen och nu har jag precis tagit en varm dusch. Nu ska jag bara laga lite mat och sedan cyklar jag iväg till min kusin Tim som fyller år idag. Så snart blir det tårta och massa annat gott. Grattis Tim!


Lite färg skadar inte!

Efter att Josse och Tilde hade gått passade jag på att sola lite. Solade ungefär en halv timme, så lite färg har jag allt fått.

En riktigt skön dag!

Idag har jag spenderat min dag ute i det fina, vakcra, underbara, söna vädret med två tokiga tjejer. Vi drog oss ner till strandpromenaden där vi sen satt och bara njöt av vädret. Sedan bar vi iväg hem till mig för att baka en kladd/vaniljkaka som blev riktigt kladdig men god. Med dom två tjejerna kan man allt annat en ha kul med. Idag var det verkligen vår. Nu väntar jag bara på att sommaren ska komma. Tack för en toppen dag hörni!

You made my evening

Sen i söndags kväll åkte jag, Tilde och Karin ner till blåsut för att grilla lite marshmallows. Det gick inte så bra att få igång grillen så det slutade med att att vi la dit gräs men det gick ju inge vidare bra heller. Vi trodde att gräset var tort men det var tydligen blött. Men sen när Linn och Wille kom hjälpte dom oss lite och då gick allt mycket bättre. Så där satt vi fem och grillade och bara njöt av kvällen. Men sen när Linn och Wille gick höl hela gräset på att brinna upp xD Men vi fick hälla lite hallonsoda och då blev allt bättre. Men det blev en helt otroligt rolig och mysig kväll.












Vi älskar naturen!

I går började jag dagen med att träna små flickorna och den här gången var dom ganska många, sju st nämligen. För dom andra gångerna när jag har tränat har det bara varit 2-3 st, så det var bättre nu. Men den här gången var dom ju flera och då blev dom allt busigare så man fick hålla lite extra koll. Men gud så söta dom är. Sen på dagen bar jag mig ut i det fina/sköna vädret med Julia för att ta en fika stund med henne och så tog vi lite fina bilder också. Och som vanligt hade vi väldigt roligt.
























När grillen tändes så kändes det som sommar!

I lördags hade jag väldigt fint besök, nämligen mina fina och underbara vänner. Började med att dom kom hem till mig vid sex tiden och sedan gick vi vidare för att handla lite. Men under tiden var Alice och Elin kvar för att få igång grillen. När vi kom hem började vi direkt att grilla och när man kände doften av grillat så kändes det som om det vore sommar. Det blev väldigt fina korvar (brända) som Alice hade grillat men gott var det. Sen satte vi oss ute i det fin och sköna vädret för att äta våran goda mat, prata och lyssna på bra musik. Sen när kvällen började närma sig tog vi massa filtar runt oss och tända ljus. Där satt vi ett bra tag innan vi drog oss in. Sedan bar dom iväg hem vid tolv tiden nån gång. Det blev allt en riktigt fin kväll. 






























 

Kvällen kommer bli guld

Solen skiner och min kväll ser lovande ut. Hinner inte blogga mer för om en timme kommer girlsen hit! ♥


wonderful Friday

Blev en fin kväll med bästa vän. Lagade god mat tillsammans, lyssnade på bra musik, hälsade på gårn, skratt, prat och m.m. En trevlig och mysig kväll blev i alla fall min fredag. I morgon vid fyra tiden ska innebandylaget kolla på innebandyfinalen på stadshotellet tillsammans och efter det drar jag vidare för att träffar girlsen. Tummen upp!

Nu är jag på top igen!

Även fast vi har lov nu så har jag varit lite nere eller seg efter skolan. Har inte gått så bra på mina matte prov men, men jag gör mitt bästa. Men nu i alla fall är jag på top igen så nu ska jag dra vidare till Tilde för äta god mat och bara mysa.




Äntligen påskloov!

Idag var det sista dagen innan påsklovet. Hade först innebandy träning sen hade vi någon föreläsning (världsbok dagen) där det var en författare som kom och berättade om hans böcker och sen hade vi bara matte kvar. Så det blev en ganska skön skoldag innan lovet, det gillas. Även igår (torsdags) var det en ganska så skön dag + att jag hade no prov och det gick riktigt bra måste jag erkänna. Fick mvg på provet och jag har aldrig fått mvg på något annat prov så jag är faktiskt stolt över mig själv (för en gångs skull). Så det blev en ett bra slut innan lovet. Men nu är det äntligen looov så nu ska jag bara tänka på annat en skolan.


Not far.

Now it's not far away, no one can stop us.

Ibland önskar jag att jag ville vara jag

Du får lära dig själv att leva, det är du som väljer vägen, de är du som ger och tar. Öppna hjärtat känn dig fri, en dag är du glad att du är du.


Nu har myggen börjat kommit!

Nu är jag hemma efter en timmes cykeltur med Julia. Efter att vi hade cyklat en lång cykelturen satte vi oss nere vid sjön och bara njöt. Nu när jag kom hem känns det som om det är massa mygg som biter mig, usch...

Her we com

Nu blir det att träffa Julia en sväng för att ta en fin cykel tur.

Min söta syster

Bilder sen i måndags/tisdags med syster min! ♥












Allt under veckan!

I måndags hade vi idrott där vi körde boxning, väldigt jobbigt ska ni veta men roligt. Sen hade vi vanliga lektioner kvar. När jag kom blev det att vara ute i det fina vädret med min syster. Mycket skojsigt. I tisdags hade vi också vanliga lektioner men på träningsläran spelade vi vollyboll och det var riktigt kul. Var även ute efter skolan igen med min syster. I onsdags hade vi först innebandy träning som gick så där och sen hade vi livskunskap kvar bara. Då skulle vi jobba i grupper och sedan spela teater, men det ska vi göra efter påsk. Våran grupp ska göra en liten scen som handlar om fem personer som är på en förfest som sen slutar... Ja det får ni inte veta än! På kvällen följde jag och pappa med bror till konfermationen där vi skulle äta lite påsk mat. Där träffade jag även Ellinor. Så kvällen blev lyckad.


Men, men

Sorry för en dålig uppdatering men när jag är hos pappa kronglar internet hela tiden. Men , men hann i alla fall slänga in tre inlägg om cupen. Men nu blir det bättre uppdatering.


En guld cup för våran del!

På söndagen (som var sista dagen) skulle vi spela i mott hovsta/lillån. För på lördag kvällen ringde nämligen Frida mig och berättade att vi skulle möta dom i b- slutspel. Haha lite kul faktiskt. Matchen gick jätte bra fast åkte ut på straffar. Först ledde vi med 1-0 sen gjorde dom (Jessica mål) när det var typ några minuter kvar av första perioden och sen stod det 1-1. Matchen slutade även 1-1 så det blev straffar. Det blev tre omgångar i straffar. Jag och Tilde satte varsin straff men sen gjorde dom ett mål i slutet som gjorde så att dom vann och gick vidare. Lite surt för vi var så nära att ta dom men kul för dom att gå vidare. Men cupen blev en riktig guld cup. Och om man har det bästa, roligaste och helt galaste innebandylag så får man aldrig några dåliga stunder ♥


Lördagen i Örebro med laget!

På lördagen blev det en stor, god frukost och sen blev det tat pack för att sen dra vidare på match. Slutade tyvärr också med en förlust med 2-1 till dom andra. Dom fick in sitt andra mål när det var två minuter kvar av matchen, så surt... Det ska alltid hända just oss. Efter matchen drog vi hela laget till kinamuren för att äta och sedan ta en sväng på stan. Där blev det att kika runt lite i affärer och äta lite glass i solen med laget. Åt den nya smaken av twixter. Jordgubb/ citron eller nått. Sen drog vi vidare för att spela lite bowling. Vann i över mitt lag men Sabina vann över alla. Förra gången vi var med innebandylaget och bowlade vann hon också allt. Hon är allt bra den tjejen. Sen skulle vi spela en match i lillån där det blev 1-1. Så det var skönt att det inte blev en förlust igen. Sen bar det hem till Nora för att sova hemma.  

Då var man hemma igen!

Nu är jag hemma efter an dunder bra, fin, rolig helg med mitt underbara innebandylag. Vi har nämligen spelat Örebro cupen där laget sov över på killevigge ( ett dagis) lite innan Örebro. Men när vi skulle börja vår lilla resa till Örebro cupen tog det ett lite tag innan vi kom iväg. För det första var tränarna lite sena sen när dom väll kom så startade inte Ingelsa bil. Vi, våran bil hade precis åkt så då fick vi vända tillbaka för att putta på bilen. Men sen när det hade gått en timme fick Ingela en annan bil och vi kunde åka vidare till killevigge. Haha vilken bra start, fast det var lite roligt under tiden dom fixade bilen. Sen när vi kom fram blev det att packa upp, leka lite och så åt vi en väldigt god mat som våra tränare hade gjort. Sen var det bara att tagga upp för match som var kl. 23 15. Matchen slutade tyvärr 4-0 till dom andra men vi kämpade på bra ändå. När vi kom tillbaka till killevigge blev det inte sovdags på en gång inte utan vi satte uppe i några timmar till innan vi gick och la oss. Blev mycjet skratt och prat. En ur mysig, rolig fredag med laget! ♥

Nu drar vi girls!

Om en halvtimme drar jag till Örebro cupen med det underbaraste laget ever. Kom igen nu flickor nu tar vi det här! ♥


Min kära lilla packningslista!

Packningslista till Örebro cupen 2011!

 

1.Matchstället + matchstrumpor + inomhusskor + den orange tröjan

2. 3 par trosor

3. 3 par (vanliga) strumpor

4. 3 tröjor

5. 1 linne

6. 1 par jeans + 1 skärp

7. 1 bh

8. 1 sport bh

9. Mjukis dress

10. 1 skinnjacka + 1 par vantar

11. 1 vattenflaska

12. Smink + schampo och balsam + body lotion + deodorant + 1 handduk

13. 1 Sminkborttagning

14. 1 Borste + hårsnoddar + hårspännen + plattång

15. 1 Tandborste + 1 tandkräm

16. Skivor

17. Spel

18. Mobil + laddare + hörlurar

19. 1 par solglasögon

20. Haha lite smycken

21. 1 par utomhusskor

22. 1 par joggingskor

23. 1 madras + 1 kudde + 1 sovsäck

24. 1 pump (kanske)

25. 1 träningsväska

26. Pengar

27. Godis

28. 1 vanlig väska

29. 1 halsduk

30. ETT STOR GLATT HUMÖR!!!


Nu taggas det för fulla muggar!

Nu Ska jag även packa inför morgon dagens tokigheter med världens bästa innebandylag. För vi har nämligen Örebro cupen hela helgen. Vår första match är kl. 23 15 i morgon. Niceig tid...!


Älskar livet just nu!

Dagen blev ännu bättre om man har ett sånt underbart bra innebandy lag som jag har. Under hela träningen var vi i lag tre och tre sen körde vi tävlingar, för roligt. Mitt lag (jag, Tilde och Frida kom trea av fyra) mycket bra tycker jag! Vann även två kexchoklad var. Sen cyklade jag även tillsammans med Tilde hem där vi bara njöt av det sköna vädret. Nu är det äntligen riktig vår!

En fika stund med mina goa klasskamrater

Bilderna från den trevliga fika stunden med mina klasskamrater.








En mycket glad tjej!

Det har varit en underbart mysig och rolig dag idag. Skulle ha haft skrattyoga och föreläsning med knuffen men det blev tyvärr inte så. Det ända vi hade i skolan var om tobak sen hade vi inga fler lektioner, så jag hade inte min tyska redovisning idag för att hon var sjuk. Så jag, Jessica, Frida, Evelina, Matilda, Sofie, Viktoria, Sebastian och Alexander gick upp på stan för att ta en fika. Men först drog vi till bikbok där det var halva priset men tyvärr hittade jag inget. Däremot hittade mina klasskamrater lite tuffa kläder. Medans dom stod i kön gick jag vidare till H&M där jag hittade en tröja och sen blev det att fika. Mycket gott var det med en CHAI LATTE. Sen drog jag vidare till en sko affär där jag hittade ett par blåa convers som jag har letat efter. Just den blåa färgen fanns också i min skostorlek. Sen drog jag mig ner till bussen i det fina vackra vädret där jag även träffade mina två tokiga kompisar. En trevlig hemresa blev det också.

Så underbart fin låt

Nu sitter jag och lyssnar på Gabriellas sång, så vacker. Somnar även in till denna underbar låt.

Undra hur det kommer att gå till?

I morgon är det en ny dag och nya tag. Ska även ha skrattyoga med klassen i morgon, värkar faktiskt väldigt roligt. Sen är det bara en dag kvar tills det är Örebro cupen. TAGGA NU!

En lång promenad med mycket skratt!

Nu har jag kommit hem från en underbart mysig promenad med min saknade vän Karin. Solen var tyvärr inte kvar när vi skulle gå vår långa promenad men det gjorde inte så mycket. En väldigt lång promenad blev det allt och mycket skratt också. Var ungefär ute en timme och lite till. Det blir fler såna långa promenader. Underbart!

En saknad vän

Nu blir det en promenad ute i det fina vädret med min saknade vän Karin.

Ibland får man vara lite slö!

Innebandy träningen i skolan idag gick väl sådär men jag försökte i alla fall göra mitt bästa. Sen hade vi livskunskap där kuratorn kom och berättade om vad hon gör och var hon finns. Nu har jag precis ätit lite och ska snart börja plugga lite till min tyska redovisning som jag ska ha i morgon. Blev ingen friidrotts träning idag heller. Ibland får man faktiskt vara lite slö.

Two weeks left

I morgon är det onsdag och då är det två veckor kvar tills jag fyller år. Så godnatt på er!

Unleash your

På en helt vanlig lång rast (förra veckan) drog vi oss till rytmiksalen där vi lyssnade på bra musik och bara släppt loss.








Varför ska det alltid hända mig för?

Tisdag, tisdag, tisdag. Började med träningslära och sedan hade vi idrott istället för samhällskunskap där vi skulle redovisa våra lekar som vi hade kommit på själva. För sen den 18 maj ska vi nämligen ut till någon skola och ha lite ledarskap med barn där vi ska få hålla i idrottspass. Mit i en lek som vi körde så var det många i klassen som ramlade och jag var en av dom. Gud vad det gjorde ont och jag menar det. Slog i svanskotan riktigt hårt. Så jag hoppas jag kan sova i natt i alla fall. Sen var det bara datakunskap och svenska kvar. På svenskan hade vi prov om antiken och det var bara fyra frågor fast det var väldigt mycket man skulle skriva om eller man behövde inte skriva så mycket men det är ju bättre att göra det. Det gick bra. Satt i två och en halv timme med det och ändå hann jag inte skriva klart på den sista frågan. Blir så sur. Jag som kunde den och så hann jag bara skriva lite på den... Aja sa i alla fall till Jenny att jag kunde den sista men hann inte men får väl prata lite med henne i morgon om det igen. Sen tog jag kvart i fyra bussen hem och fick gå i spöregnet. Inte så roligt.

Jag diggar iphone spel!

Sitter just nu framför facebook och snackar lite om iphone spel med min busiga klasskompis Sofie. Haha vi är för nördiga när det gäller iphone spel men jag älskart xD

Jag ler för dig

Jag ler och drömmer mig bort.


En sån där vanlig måndag

Skolan idag var bra. Roligt att få träffa sina go klass kompisar och massa annat folk. Det behövde jag efter helgen. Efter skolan följde jag med Tilde hem till henne där vi bakade goda vilda västern pannkakor och tog lite fina bilder ute i det fina vädret. Blev tyvärr ingen träning för min del idag för vil bli helt frisk till helgen då vi ska spela Örebro cupen. Så nu ska jag passa på att plugga lite svenska igen.

Nu blir det läggdags!

Nu har jag även pluggat om antiken i några timmar som vi ska ha prov i på tisdag. Duktig tjej. Nu, blir det sängen.

Du gör mig glad

Det var skönt att få prata med dig igen. Det var skönt att få se ett smset där det stod ditt namn. Det är skönt att jag snart är frisk så va kan ses. Det är skönt att det är en ny vecka och ny tag. Ny äventyr väntar.


Bara för att det är så dåligt väder får man väl ändå äta jordgubbar och tänka på sommaren!

Nu har jag precis ätit lite glass och jordgubbar. Har längtat efter att få äta jordgubbar ♥




En trevlig kväll

Igår var ju familjen Ramse här också och det var musigt. Blev en fin middag/efterrätt och roliga stunder. Var även i en rolig konversation på facebook med en viss person.

En fin söndag blev det allt

Det blev en mysig shopping stund inne på marieberg med mamma och mormor. Det passade bra att shoppa en sån här dag på marieberg när det ändå regnade. Gick några timmar och kikade runt lite sen tog vi en fika paus. Sen slutade med att vi åkte till stadium där jag testade  converse för första gången på några år. Har tyvärr inte kunnat haft converse för mina fötter men nu när jag satt där och prövade dom så känndes det bra. Blev väldigt sugen på att skaffa ett par men då sa mormor att jag kunde få dom i födelsedags prisent. Då blev jag väldigt glad men sen efter en liten stund så blev jag tveksam. Fanns inte riktigt den färgen jag ville ha sen var det så svårt att välja färg men jag ska dra upp på stan i veckan och kicka lite till så får vi ser hur det blir. Fick även med en tröja hem från gina tricot av mormor. Blev allt en fin söndag.

In till örebro en sväng

Nu blir det att åka in en sväng till Örebro med mammsen och mormor för att shoppa lite. Plugget följer även med, så det blir lite plugg i bilen.

Vi rockar








En busig Elin kom

Nu kom precis Elin in rusad så det betyder att familjen Ramse är här. Hej svejs.

Fortfarande förkyld

Vaknade även idag av att jag var så förkyld, så jag har inte gjort så mycket mer än att spela på mammas iphonen och ätit en stor god frukost. Ikväll kommer även familjen Ramse hit så då får vi se om jag mår bättre.

It´s so boring

Förlåt för att det blev lite långa inlägg men det fick bli som det blev nu. Hade tänkt att hitta på något skojsigt idag med mina vänner efter som jag inte kan göra något med dom i morgon för att vi ska få gäster hem till oss, men nej då ska jag bli sjuk istället och ligga hemma framför tvn hela kvällen med min mamma som också är sjuk.

Det är något virus som går nu

Idag är det fredagen den 1 april 2011 vilket innebär att man får skämta, ubs nu sa jag ju det... Idag vaknade jag med en snorrig näsa och en väldigt röd näsa. Så skulle helst ha velat leggat kvar i min sköna säng men hade tyvärr matte prov som jag inte ville missa. Skippade innebandy träningen som vi hade på morgonen. Det var inte direkt bara jag som var sjuk utan fyra st till flickor som satt på bänken och inte kunde vara med på träningen. Sen var det bara tyska och matte provet kvar. Jag började med mit matte prov vid kl. 12 15- 14 15. Helt sjukt att jag satt i två timmar med mit matte prov och att jag snöt mig en gång under hela matte provet. Efter att jag hade skrivit klart matte provet blev det att ta 14 15 bussen hem. I vanliga fall hade jag slutat vid halv två och tagit 13 55 bussen men inte idag inte.

En fin cykel tur mitt i veckan

I måndags var det skola och sedan innebandy täning på kvällen. I tisdags på morgonen hade vi ett väldigt hårt träningspass på träningsläran. Kommer inte riktigt ihåg vad man kallar det som vi gjorde men nog var det lite jobbigt allt. Sen när jag kom hem efter skolan var jag väldigt trött så låg mest framför tvn och slöade. På onsdagen hade vi innebandy träning på morgonen och det gick ganska bra. Sedan hade vi livskunskap där det kom två kvinnor som pratade om missbruk och m.m. När jag hade kommi hem var jag lite seg och kännde att jag började bli förkyld, så jag gick inte på friidrotts träningen. Men det hindrade inte mig för att ta en fin cykel tur med Julia ute i det fina, sköna vädret. Där cyklade vi runt i lilla nora och prtade om allt mellan himmel och jord. I torsdags hade vi klassråd, engelska, naturkunskap och tyska. Sen efter skolan skulle jag ha haft innebandy träning men jag gick inte på den för att jag var förkyld. Så min kväll fick bli att plugga lite inför matte provet.

Så såg min förra helg ut!

Förra fredagen när jag åkte till pappa blev det att kolla lite på innebandy cupen i idrottshuset och sedan bar det hem till Alice för att träffa tjejerna som jag inte hade träffat på åratal. Riktigt mysigt blev det i alla fall. På lördagen skulle jag, Alice, Emilia och Lisa stå i cafeterian från kl. 09 00- 10 30. Sedan stannade jag och alice kvar en stund för att kolla lite på innebandy cupen. Efter att jag hade varit nere i idrottshuset bar det vidare på hockey sm i guldsmedshytan. Där fick jag även se Peter forsberg mitt ute på landet, helt otroligt. På söndagen började jag att träna ett tjej lag som är mellan 8-9 år gamla. Det kom bara tre tjejer men det blev en träning i alla fall, en lugn träning. Det var riktigt kul att få träna små tjejer. Nästa gång får vi hoppas på att det kommer flera till träningen, för nu har vi sagt att vi har startat ett tjej lag till skolorna. Sen vid ett tiden var det samling för hemma match mot askersund. Alla var jätte taggade och vi spelade verkligen jätte bra i första och andra halvlek. Men sen i tredje perioden gick det inte så jätte bra, så matchen slutade 3-2 till askersund. Om vi hade vunnit den hade vi kommit trea men istället kom vi fyra, fast det är bra de med. Efter att jag hade kommit hem drog jag mig hem till Julia där vi pratade och bara chillade. Så skönt.

Nu ni!

Som ni vet så har jag inte kunnat blogga men nu är jag tillbaka hos mamma så nu blir det allt att blogga lite.

RSS 2.0