Hejdå, hej åre!

Hejdå alla, hejdå Nora och hej åre!

Godnatt kära världen ♥

Säger som Tilde sa underdagen, jag är uppe hela natten så kan jag sova hela bilfärden. Det låter som en bra ide, eller? Men ska nog i alla fall dra mig till sängs nu. Jag kanske hiner lägga upp ett inlägg i morgon innan jag drar iväg till åre. Godnatt alla ♥


You and I ♥

Efter att ha hållt i nästan en timme med att fixa bilderna som jag och Tilde tog på eftermiddagen idag så har jag nu lyckats fixat dom (med hjälp av Tilde på msn). Vad skulle jag göra utan dig. För jag snode nämligen några bilder från hennes blogg och hon har rammar runt som inte jag vill ha, så då skulle jag fixa bort det och massa annat. Men nu så är det färdigt!











Där har ni oss två! ♥

Nu är det klart!

Nu har jag äntligen blivit klar med packningen och har precis laddad ner massa olika låtar som jag sen måste föra över till min mp3- spelare. För jag måste ju ha några bra låtar jag kan lyssna på på ditt resan till åre.

Hur röstar Sverige igentligen

Melodifestivalen idag sög verkligen...Det var inga som var jätte bra men det fanns väl två som var lite bättre en alla andra kanske. Men det fanns en låt som var den sämsta och den gick vidare tilll andra chansen. Hur kan man skicka vidare den (henne) igentligen. Hon stod ju bara stilla och sjöng, spring för livet. Aja sånt är livet.

Blir värsta schlagern!

Nu är jag mätt och belåten efter massa pizza och har snart fått i all packning i min väska. Det är bara en tjock tröja som ska ner men måste vänta en liten stund för den är lite blöt sen den var i tvätten. Om fem minuter drar jag mig ner till soffan för att sedan se på melodifestivalen ♥


Pizza time

Mormor kom nyss hitt till oss så nu ska jag snart ner och äta pizza. Där efter ska vi kolla på melodifestivalen och bara mysa.


Så pinsamt!

Hahah fu skjutton! Stod i badrummet för att clearacen som tar bort finar och då kom det lite mycket så jag frågade om Hannes ville ha men det ville han icke. Sen när jag skulle gå in till min bror för att fråga om han ville ha men då hade han besök av en viss person sin "tjej kompis". Oh gug vad pinsamt det var. Tur att jag aldrig hann fråga honom det jag tänkte xD

Stor packningslista!

Nu är jag äntligen klar med min packningslista, så nu är det bara att packa ner det.


Fin, fin eftermiddag ♥

Nu har jag kommit hem efter en underbar eftermiddag hos min kära vän Tilde. Det blev att ta fina bilder ute i det fina, kalla vädret. Nu står det packning här nerst på min lista.

Ut till det fina kalla vädret ♥

Nu blir det ut i det fina kalla vädret för att ta lite fina bilder ♥

En del att stå i

Men innan jag drar vidare på nya äventyr har jag en del uppgifter jag ska göra klart först.


Inget hindrar oss nu

Har precis vaknat upp i min sköna säng. Vädret är på topp idag fast desto värre är att det är 20 minus grader. Men det hindrar inte mig och Tilde för att dra ut och ta lite fina bilder. Så nu ska jag göra mig i ordning för sen dra vidare. Just nu spelas Ken Ring- Nu måste vi dra, så bra!

Vad skulle jag göra utan dig

Nu är jag hemma efter en chill kväll hemma hos Tildis. Blev att sitta med var sin dator och bara prata + att vi tog lite bilder. Haha som vanligt. Sen hjälpte även Tilde mig med min nya blogg design som ni säkert redan har märkt. Gud så duktig den tjejen är alltså. Vad tycker ni?

Tack Tildis du är bäst! ♥






I morgon börjar det på riktigt!

Om jag ska sammanfatta hela den här veckan så har den varit rätt så skön. Träningar hitt och ditt, skol sm, barnvakt direkt efter skolan och mycket bus med mina galna klass kompisar. I morgon börjar lovet på riktigt.

LOOOV!

Sköna fredagen är äntligen här och det betyder LOOOV. SPORTLOV! Började skol dagen med innebandy träning lite lätt och sen slutade med matte. Pratade även med Gunnar om mitt matte prov och det gick väl så där men,men. Sånt är livet. Sen tog i alla fall bussen hem där jag tog en fika med mammsen. Efter det så gjorde jag även klart min uppsats om reklam. Nu sitter jag här brevid Tilde som jag sa tidigare.


Bra liv vi har!

Nu har jag äntligen kommit in i värmen och sitter nu brevid Tilde och glor in i våra data skärmar. Haha bra liv vi har! ;)

Nu ut i den kalla kylan!

Nu ska jag gå ut i den kalla kylan för att dra hem till Tildis och där ska vi bara chilla och bara ha kul ♥ Så jag bloggar mer om veckan där!

Skol sm 2011

I tisdags så drog jag och innebandy laget från Virginska skolan för att spela sm i Karlstad. Mycket bra lirade vi men vi hade lite otur för att domarna som dömde hade aldrig dömt förut (tror jag) + att domarna gjorde så att det andra laget gjorde mål... Men vi spelade lika en match men förlorade på straffar. Sen förlorade vi en match men skulle i alla fall köra straffar där med och då vann vi. Aja men vi hade i alla fall kul tillsammans. Älskart!

Det blev icke så!

På måndagen var det även innebandy träning på kvällen och då hade jag och Tilde en överraskning till laget men det blev inte riktigt som vi hade tänkt...

Glad alla ♥ dag

Som sagt så har det ju varit alla hjärtanas dag, så mysigt. Då träffades jag, Tilde och Tova hemma oss Tilde där vi pratade, skrattade, bakade rossippor och chokladsippor (chokladbollar) och bara hade hur kul som helst. Det passade perfekt att vi träffades just då efter som det var alla hjärtans dag.


I morgon då ni!

Jag vet att jag sa att jag skulle blogga idag men som sagt så är jag inte riktigt klar med min uppsats som är tills i morgon. Den är lite viktigare just nu men det är bara några meningar kavr eller något som fattas. Men jag bloggade ju i alla fall ett inlägg nu! ;)

Jag vet!

Jag vet nu har jag varit lite för latt för att skriva men jag lovar, i morgon då kommer ni få läsa allt ;) Så sluta inte läsa gott folk!

Tack Sofie!

Haha fick nyss ett sms av en mycket roliga vän vid namn Sofie där det stod. Arthur på barnkanelen och då sprang jag direkt till tvn för att kolla på mitt gamla favorit program (fast har väldigt många gamla favorit program). Det hade gått 10 minuter så missade när dom sjöng... men sen i slutet sjöng dom våran favorit låt :D haha för bra!

Heja på, heja på nora!

Idag är det innebandy match mot silvergruvan och nu jävlar ska vi ta andra platsen. Men innan våran match så spelar 95 killarna så det blir att gå ner och heja lite på dom.

Det finns inga ord för det.

Det du sa till oss igår var stort. Det kommer alltid att finnas i mitt hjärta det du sa. Du, ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

Fin, fin lördag

Lördsag, lördag en mycket fin lördag idag kan jag säga. Det är så här vädret ska se ut när man är i skidbacken. Precis så här.


Fann en till slut!

Igår var det ju fredag och även en mycket rolig dag i skolan. Började med innebandy träning och slutade med ett helt okej matte prov. Sen bar jag, Tilde och Elli upp på stan och tog oss en fika stund och åt det vi gillar som mest. Tog 16 40 bussen hem med en tröja från h&m också. Har verkligen inte handlad en tröja på jätte länge så det var skönt att jag fann en till slut. När jag kom hem sen bar jag mig vidare till pappsen och hade en mys kväll framför le´s dance.


Right here right now

Vi slutar kvällen med den här vackra bilden ♥


Hockey killar!

Sen skulle jag gärna vilja säga att det var en väldigt rolig dag i skolan även om den var lite små seg. Blev lite små buss mellan mig och Tilde idag + att hockey killarna ska klaga lite på henne om allt också;) Fast dom är ju för goa!

Hoppas att det går bra för en gångs skull.

Nu har jag precis pluggat matte. Nu tror jag hänger med lite bättre, så jag hoppas att det går bra i morgon.

Det må jag säga!

Efter som jag slutade tidigare idag så behövde jag inte stressa något till träning, så jag hann tills vi skulle springa. Men bara för att jag väl kan komma när vi ska springa så blev det ingen springning på grund av vädret. Men det gjorde inte mig så mycket :) Träningen gick ganska bra bara för att vara 6 st på träningn. Vi körde mycket skott på stackars Sebbe som fick en boll där en kille inte skulle vilja få den. Han var väldigt bra må jag säga. Sen på slutet körde vi match på små mål.

Bio med alla ettor!

Började dagen med att kolla på bio med alla ettor på virginska skolan. Efter att vi hade kollat klart på bion och ätit lite lunch så lyssnade vi på när några stod och pratade om jämdställdhet och sen skulle vi vara i små grupper och svara på några frågor om hur vi tyckte virginska skolan var och så. Lite seg dag men slutade tidigare än vad vi bruckar göra! Så jag tog tre bussen hem. På vägen hem skulle Elli ha hjälpt mig med matten som är tills i morgon men hon slutade lite senare så det gick icke. Men som tur var så träffade jag Karzan och Olle. Så Karzan sa att han kunde hjälpa mig. Så det gjorde vi hela buss resan. Så det var skönt att jag har gjort det nu!


Drömma ♥

Nu ska jag drömma mig bort puss ♥

Jag är ingen utan er.









Tre ord. Jag, ni, kärlek.

Så fint

Som sagt så snöade det igår i alla fall i lilla Nora. Ni vet när det precis har snöat och ganska så stora snö flingor, så lägger sig snön så fint på alla träden och det ser så mysigt ut. Man blir ju lite mys sugen då. Eller?

"Bondebussen"

Tog nio bussen idag och fick även lite sälskap på "bondebussen" av Jessica från lillån till konserhuset, mycket trevligt. Bussen var väldigt full av folk som jag knappt kännde igen. Kännde bara 2-3 st som var med på bussen. Sen drog vi oss vidare till idrottshallen där vi hade samling klockan 10 00. För idag skulle vi träna med 95 tjejer som har sökt till elit/ innebandy. Dom skulle komma till idrottshallen till 10 15 men dom kom till 10 40. Medan vi väntade på att dom skulle komma satt vi där och kollade på när 95 killarna spelade match. Var väldigt roligt och jobbigt. Missade även livskunskapen på grund av det men det gjorde inte så mycket. Jag, Jessica och Sofia hann även gå en liten stund på stan innan vi alla tre skulle ta "bondebussen" som gick 13 55. Sen när jag kom hem drog jag mig vidare på friidrotts träningen.

Typiskt.

Hade sovmorgon idag och ställde klockan på kvart över åtta men vaknade vid halv sex sen somnade jag om till halv sju och vaknade, sen somnade jag om till sju, sen till halv åtta, sen till åtta och sedan gick jag upp vid kavrt över åtta... Typiskt när man väl har sovmorgon. Men det var skönt ändå att få sova lite längre även om jag vaknade i mellan.

I hope, I hope

I hope I can meet you one day


Längre sovmorgon är alltid skönt ♥

Nu har jag äntligen tränat lite till matte provet som är tills på fredag. Men ska nog börja göra mig i ordning och packa inför i morgon. För i morgon börjar innebandy träningn klockan 10 00 så det ska bli skönt med lite längre sovmorgon.


Jag ♥ skridskor

Idag hade vi även skridskor och det var ännu mera skoj idag för då skulle vi tre och tre göra en uppvisning. Jag, Elli och Alexandra hade världens bästa nummer och roligt var det! Haha bo i nora, bo i nora eller hur var det Elli och Alexandra? ;D Sen spelad vi tjej match, E mot C. Mycket kul. Sen på ledarskapen skulle man lära ut saker till 6 st personer som var Sofie, Matilda, Jessica, Frida, Victoria och Alexander Lundberg. Jag lära ut hur man kunde göra en liten burk. För man skulle vara i olika grupper och vi var i den andra. Så nästa gången har våran grupp ingen ledarskap :D Gud så kul vi hade det, skönaste gruppen!

En helt vanlig måndag, nästan

I måndags hade skridskor på morgonen på bern arena, så det var väldigt roligt. På kvällen var det innebandy träning. Ja en helt vanlig måndag, förutom att vi åkte skridskor.

G-V

På söndagen visste jag inte vad jag skulle göre men då kom mamma med förslaget om att vi skulle åka till gustavsvik med familjen Ramse, så det gjorde vi också. Det var inte så mycket folk där så det var skönt. Där hade vi det mycket trevligt och roligt. Men sen efter någon timme slog Marckus sitt huvud i en sten när han skulle åka forsen. Så han började blöda och då blev han tejpad och fick sitta med en ispåse ett tag. Inge roligt... När jag kom hem sen var jag helt slut. Sen på kvällen satte jag mig fram för tvn och kollade på solsidan och wallander.


You are the best ♥

Blev en ur mysig kväll med den bästa! ♥

Snart så!

Sitter och väntar på Tilde för snart, snart, snart kommer hon och då blir det melodifestivalen! :D ♥


Mormor på besök ♥

Snart kommer även mormor hit för att äta lite med oss ikväll men innan det så raskar jag över till lilla ica för att handli lite chips tills i kväll!

Ikväll börjar melodifestivalen 2011 ♥

Hade ställt klockan på kvart i tolv så jag inte skulle ha sovit bort hela dagen men istället så vaknade jag vid elva av mig själv. Sen blev det en god frukost och så började jag att städa upp på mitt rum och damsuga. Sen hjälpte jag även mamma med lite små saker. Duktiga jag. Sen skulle jag ha gjort en annan sak men det blev inte av. Så jag har gått runt i min pyjamas tröja och mjukis byxor hela dagen. haha. Sen bestämda jag och Tilde att vi skulle ha en liten mys kväll och kolla på melodifestivalen tillsammans. Så ikväll kommer Tilde komma hem till mig för att sedan spendera en kväll tilsammans i kälaren och kolla på melo ♥


I eran närhet blir jag glad ♥

Igår var det en väldigt rolig och mysig fredag. Började dagen med att sitta och bara glo på gymnastik och massa annat ifrån klockan nio till klockan halv tolv. Var inte så jätte kul men jag måste säga att tjejen var väldigt biff! Missade även tyska för det där (jag som kunde alla glosorna). Typiskt. Sen drog jag och Tilde med Elli hem till landet där vi spenderade några timmar tillsammans. Mycket trevligt. Där bakade vi en jätte god kladdig kladdkaka, spelade kort, gossade med katter, pratade engelska med en på facebook (haha) och så tog vi lite roliga och fina kort. Men på väg hem till elli skulle vi se om någon av oss skulle ramla. Gissa vem det var? Jo Tilde wahlstedt. Så otur hon hade så ramlade hon tre gånger. Andra gången var det faktiskt inte kul. Hon gjorde sig riktigt illa så hennes fot började verka. Så jag hoppas den mår bättre idag! ♥





Vår goda kladdkaka!


Glad gladare jossan!

Sorry, men jag är så jävla glad just nu!

I morgon bär det av till skogen! ♥

Nu har jag precis tränat på tyska glosorna och ska snart dra mig till sängs. I morgon blir det inge innebandy i skolan men fyss tror jag. Sen är det bara tyska och matte som väntar. Efter skolan följer jag och Tilde med hem till Elli och busar lite grann. Skoj, skoj!

Seg träning!

När jag kom hem började jag laga vofflor direkt efter som jag inte hade ätit någon mat. Sen bar det vidare på innebandy träning. Det känndes som att alla var lite trötta och sega idag så det blev en liten lugn träning idag.

Skum gubbe!

Vaknade upp i mitt nya möblerade rum och det var så skönt att sova vid elementet. Hade ställt klockan på 10 00 men vaknade av mig själv 10 05. Hade haft på ljudlöst. Sicken tur att jag vaknade i alla fall. Sen åkte jag med 11 00 bussen in till Örebro. Hann inte äta mat idag för vi började klockan 12 30 idag så jag glömmde helt bort att ta med pengar elelr nått så jag kunde äta. Fick med mig ett äpple till skolan i alla fall + att jag hade ätit frukost. Hade även bara två lektioner idag, naturkunskap och tyska. På natur kunskapen hade vi inte Bosse idag utan vi hade någon annan gubbe som hade jobbat på skolan förut men hade gått i pansion. Han var lite skum men samtidigt lite rolig (på nått sätt). Först började han prata om sitt efternamn att det kom  från tyskland bla bla bla sen om någon som hade tre kameler i nora. Det var lite segt men sen fick vi se vad som händer när man heller i salt i en bäggare med potatis i. Aja en ganska soft dag!

Om två månader så blir jag 17 år

Nu känns det som att våren snart är här men sportlovet har ju inte ens varit så det känns lite konstigt. Men jag hörde allt fåglar som kvittrade idag i mitt öra.

Ps! Jag fyller om två månader ^^


Skönt med sovmorgon!

I morgon börjar vi klockan halv ett för förra veckan hade vi ingen naturkunskap så vi hade istället dubbel engelska så jag har sovmorgon till tio och sen tar jag elva bussen in till skolan. Jippiii! Men det kommer kännas lite konstigt att sova på ett annat ställe nu i mitt rum. mitt rum

Jag säger hej, hej vilken underbar dag det är

Varje dag när du knallar gatan ner och människorna du ser, ja alla tycker som dom vill. Jag säger hej, hej vilken underbar dag det är och man kan vara som man är och ändå leva tillsammans. Du måste lyssna till dig själv höra vad du vill, följa med musiken inte sitta still, öppna dina ögon öppna dina öron och sammla din syskon och päron och ha det kul med dom. De är en enkel regel och det kommer in i från, tro på dig på dig själv för det är vad det handlar om. Jag säger hej, hej vilken underbar dag det är och man kan vara som man är och ändå leva tillsammans, hej vilken underbar dag det är hej vilken underbar dag det är hej. Arthur. Hallå lille mor. Akta. Wohoo. Bank.

Min och Sofies bästa låt just nu ;D

Stort utrymme igen!

När jag kom hem var jag inge sugen alls på att träna friidrott så istället möblerade jag om i mitt rum. Så nu har jag stort utrumme i mitt rum! ♥

Starwars i bussen!

Gud vad små barn är söta. På bussen idag när alla 3:orna från järntorgskolan satt på bussen hörde man hur dom lekte starwars och sa massa roliga saker så jag och Lisa nästan hölll på att skratta ijälll (stavas) oss. Så söta!

Snacka om svettig!

När jag, Frida och Jessica hade ätit oss mätta drog vi vidare till livskunskapen för att se klart på linas kvällsbok. Gud så rolig den är. Slutade även kl. 14 00 istället för 13 55 :D Mycket skönt! Sen satt jag, Evelina och Sebbe och väntade på någon annan Sebastian och några fler som Evelina och Sebbe skulle vara med men dom skulle kommit vid halv två tiden men nej dom var så sega så jag hann inte träffa dom för jag skulle med 13 55 bussen. Fick även springa den sista biten till bussen men det behövde jag ändå inte för 3: orna från järntorgskolan skulle med så bussen blev propp full. 5: orna från järntorgskolan skulle också med men dom fick ta den andra bussen som kom. Men snacka om att jag var dyng svettig på ryggen efter att jag bara sprang några meter till bussen i solskenet. Blev även en lång prat stund med Lisa på bussen.


Väntar!

Onsdag! Nu på morgonen hade vi innebandy träning i skolan och det gick faktiskt ganska bra den här gången, i alla fall när vi spelade små och korta matcher. Just nu sitter jag framför datorn och försöker logga in på facebook men det går inte så bra. Så då passade jag på att lägga in tyska glosorna på datorn så slipper jag göra det hemma. Men jag väntar också på att Frida och Jessica ska komma så vi kan gå och äta. Som sista lektion har vi livskunskap, jiiihuu :D Då ska vi kolla klart på linas kvällsbok.


Skönt!

Igår (tisdags) jobbade vi nästan hela dagen med tidningen som vi skulle göra klart och vi blev klara till slut. Sen blev det ingen ledarskap igen för att man fick välja själv om man ville redovisa en sak då eller nästa vecka. Jag tog nästa vecka för jag hade inte kommit på något än, så jag tog kvart i tre bussen hem. Skönt!

Slöa jag

Sen på kvällen blev det innebandy träning men snacka om att jag var trött i benen efter det vi gjorde på idrotten i skolan. Sprang knappt på träningen.

Jobbigt men väldigt roligt

I måndags var det skola igen. Under de tre senaste veckorna har man jobbat två och två för att få ihop ett pass där man gör olika rörelser också till en låt. Så i måndags redovisade jag och Victoria vårat pass och vi hade pulshöjning 2. Efter att man hade kört dom andras pass också så blev det kanska jobbigt efter ett tag. Men det gick i alla fall bra när vi redovisade och kul var det. 

Innebandy hela helgen!

I söndags blev det innebandy igen. Åkte i väg vid tio tiden och sen kom hem vid tre tiden. Så det blev en rolig och jobbig söndag!

Äntligen!

Matchen mot Kumla var grym och jobbig. Vann med 5-0 för första gången mot Kumla, så det känndes väldigt bra. Nästa match är mot Silvergruvan men inte den här helgen för då är vi lediga från match, så det blir nästa helg som kommer!

RSS 2.0