Jag vill och hoppas

I morgon ser min dag/kväll strålande ut.


Min fina syster.

Nu har jag inte sätt dig på flera veckor. Så nu är min saknad till dig stor.


Märkligt väder och massa lekar!

Ikväll kom familjen Ramse hem till oss. Så min kväll blev att leka lite med busiga Elin och sedan slutade det med en film. Vädret idag har även varit lite märkligt. På morgonen var det strålande sol men sen på eftermiddagen blev det störm och sen på kvällen blev det strålande sol igen. Den svenska sommaren är allt lite speciell.

Riktigt nöjd!

När regnet öste ner från himlen så passade jag på att fixa i mitt rum. Det hände även att jag möblerade om i mitt rum och det blev ganska bra. Sen tog jag bort massa saker jag inte behövde, så nu känns det lite fräschare. Sen efter att jag hade fixat mitt rum i några timmar så satte jag mig ner och kollade i H&M kattalogen för hösten. Det fanns väldigt mycket snyggt i den men vill inte tänka på hösten riktigt än.


Härligt med den svenska sommaren

Nu på morgonen har jag hjälpt mormor min med att skrapa bort gammal färg från räcket. Efter det åkte jag hem för att sola lite men hann inte så mycket för sen kom regnet. Och nu har det blivit storm ute. Härligt med den svenska sommaren.. Så nu ska jag passa på att fixa lite i mitt rum.

Sommaren i sälen

Förra veckan var jag i sälen med min familjen och familjen steiner. Inte världens bästa sommar semester men det var helt okej att vara där i fyra dagar. Var där från måndagen till torsdagen. På tisdagen åkte vi ner till shopping centrumet för att kolla runt lite och sedan blev det strömavbrott i hela sälen så då kunde vi inte göra nån ting knappt. Men sen efter ett tag slutade det och då tog vi oss till experium för att bada lite. Sen på onsdagen cyklade alla förutom jag och min mor, för vi gick upp för en skidbacke istället för att ta liften upp som dom andra gjorde. Sen när vi kom upp åt vi i stugan som var där. Mumsigt värre med goda pannkakor. Sen på kvällen blev det att kolla på fotboll när Sverige skulle spela men tyvärr gick det ju inte så bra. På torsdagen skulle dom andra cykla innan vi sen skulle åka hem och då drog jag och min mor till poolen. Men tyvärr var vi där i en timme för sen var vi tvugna att åka till akuten för att Hannes hade kraschat och fick sy tre stygn på armbågen. Men efter att ha väntat i några timmar på akuten så åkte vi vidare hem. Men det blev en mysig liten semester i sälen. Det var även fint där på sommaren med.

Bilder kommer sen för bloggen kronglar igen...


En lugn och regnig dag

Min dag idag har varit lugn. Sov till elva ungefär och sen vid halv två när allt regn hade lugnat ner sig lite så gick jag vidare hem till tilde för att spendera några timmar med henne. Där satt vi i hennes nya fina rum ett tag och bara tog det lugnt och sen tog vi en liten promenad upp på stan.
Bilden är tagen från Tildes blogg.


En regnig sommar kväll med fina vänner

Gårdagen igår blev hur lyckad som helst. Träffade tjejerna nere vid konsum först för att handla lite gott till kvällen. Sen gick vi vidare till hem till Elin för att börja vår underbara kväll. Där blev det även mycket skratt, prat, godsaker, ja vi hade allmänt roligt. Sen när muggen kom drog vi oss in till värmen och mös där tillsammans. Ja det blev en super bra kväll med mina fina tjejer även fast det regnade lite smått.




Tjej kväll på gång

Efter att ha varit på kalas i några timmar så sticker jag ner till konsum snart för att träffa tjejerna och sedan handla lite smått och gott in för kvällen med tjejerna. Tummen upp!


Sing star på hög nivå!

Nu är jag hemma efter en trevlig middag/kväll hos familjen Berzelius. Där fick vi god mat/ efterrätt, snacks, mycket skratt och mycket mycket sing star på hög nivå. Blev även lite utklädsel till sing star, som alltid.

Middag hos familjen Berzelius

Idag har jag inte gjort nånting eftersom vädret inte ser så lovande ut. Men det blev att kolla på ett avsnitt av morden i midsommer och sedan fixade jag mina naglar. Snart ska även hela min familj över till berzelius för lite middag.

En underbar kväll med världens underbaraste person

Ville bara säga att min kväll igår blev helt underbar med världens underbaraste person. Jag behöver inte säga så mycket mer än det jag redan har skrivit.


En hel grym helg!

Efter helgen (noradagarna) som varit så är man ganska trött men grymt kul har det varit. Har spenderat min helg med min närmaste och bästaste vänner och massa annat folk. Skrattat, sjungit (till gamla låtar och massa andra), ätit god middag med dom närmaste, skrikit, diggat till e-type (sjungit i hans mikrofon) och bara levt livet. Min dag idag blev att måla klart balkongen hos farmor, varit med julia och solat och sen ikväll har jag varit med min bästa vän Tilde. Blev en riktigt fin kväll nere vid sjön med henne. I morgon åker jag även iväg till sälen för lite semester. Så det blir mer bloggande efter det. Men tack allt folk för en hel grym helg!

Bio- baksmällan 2

I fredags kväll åkta jag in till Örebro för att kolla på bio- baksmällan 2 med Frida, Victoria, Matilda och Sofie. Först åkte jag hem till Victoria och var där en stund och sen drog vi vidare till bion där vi sen träffade dom andra. Bion var grymt bra och hur rolig som helst. Det är verkligen en komedi ni ska se. Vi hade lika trevligt som vanligt.

Mycket skratt och bad i vatten spridaren

I fredags på dagen åkte jag och mamma ner på stan för att kolla runt lite och för att äta lite Nora glass. Sen när vi kom hem kom Kattis och Elin på besök. Det blev mycket skratt och även mycket bad i vatten spridaren. Sen vid fem tiden åkte jag vidare till pappa.

Händer alltid crazy saker!

I torsdags så åkte jag och Karin in till Örebro för lite shopping. Åkte in vid klockan tio och kom hem vid halv fyra. Det blev mycket shopping och mycket skratt. Från att gå ner i en rulltrappa som går upp till att gå in i fel affär. Haha det händer alltid crazy saker när vi två är. Jag fick även med mig hem två par linnen, en tröja, tre par trosor, en bh (eller det heter inte bh utan det heter nått annat men det är en sån jag har på bilden) och ett nagellack.


RSS 2.0