Äntligen är vi i gång!

Efter att jag hade kommit hem cyklade jag vidare på min första innebandy träning sen i våras. Riktigt skoj var det att få träffa laget och att få spela innebandy + att få träffa våra tokiga tränare. Men jag hoppas bara på att vi får ihop det till ett lag och att vi får en tränare, för annars vet jag inte hur det blir. För ena av våran tränare slutade nämligen förra året så vi måste ha en ny tills i år och det vet dom inte en vem det blir eller om vi verkligen hittar en som vill och kan träna vårat lag. Men vi får hoppas på att dom gör det.

Till dom vanliga lektionerna igen

Idag har det varit en vanlig skol dag vilket betyder vanliga lektioner som tex, klassråd, bild, svenska, engelska och matte, vilket vi hade idag. Började vid halv nio och slutade sedan dagen vid tio över tre. Blev lite jobbigt i slutet när vi hade både engelska och matte. Det är dom ämnena jag är sämst på. Men jag överlevde denna gång. Sen fick jag även mitt busskort som tur var + att alla i klassen fick var sin virginska vattenflaska. Sen somnade jag på bussen på väg hem efter en lång dag i skolan.

Trött efter allt stå hej idag!

Det blev ingen träning för mig idag för var så trött efter spi dagen och hade lite huvudvärk, så det var inge vidare skönt alls. I morgon så börjar vi gå efter schemat så då blir det att gå upp redan vid klockan 06.00 och att ta 07.05 bussen in till örebro. Men jag börjar skolan klockan 08.30 men om jag tar 07.40 bussen så kommer jag fram vid klockan 08.25, så hinner inte till skolan på fem minuter. Typiskt.

Spi dag!

Skolan idag har varit både rolig coh jobbig. Började vid nio tiden då både treor, tvåor och ettor delades in i 28 olika grupper för att sedan gå ut på äventyr. Alla lag skulle göra massa roliga, konstiga och svåra uppgifter för att få poäng. Det var från att ta ett kort på hela gruppen bredvid en polisbil till att meditera i en galleria och mycket mer. Lite roligt faktiskt. Men sen när vi skulle samlas klockan 12.00 vid sommarro blev det lite stressigt så vi fick springa sista bitten och vi hann precis i tid, för annars hade inte våra poäng räcknats. Men det var så jobbigt att vi skulle samlas vid sommarro för det tog ungefär 50 minuter att gå dit. Så det var inte så kul att gå ända dit. Sen när vi hade fått mat och samlats i tre stora ringar där vi var treorna för sig, tvåorna för sig och ettorna för sig så fick vi reda på vilket lag som hade tagit hem segern. Men det var tyvärr inte min grupp som gjorde det men vi kämpade på bra och hade roligt i alla fall. Sen tog jag och tilde en buss in till stan (som tur var så slapp vi gå) och sedan tog vi nora bussen hem. Sen när jag kom hem var jag hur trött som helst.

Solning efter en rolig skoldag, kan inte bli mycket bättre!

Idag har det även varit väldigt varmt och soligt ute och de är det fortfarande, så tänkte gå ut och sola någon timme ute så här efter en skoldag!


Nu är det vi som är tvåorna på virginska skolan!

Idag ringde klockan vid halv sju tiden och sen var det bara för mig att äta frukost, ta sig upp och sedan fixa sig inför skolan. När jag kom till skolan så fick äntligen träffa min fin, fina klass och lärarna igen. Riktigt skojsigt faktiskt. Efter att ha lekt lekar så bar vi sedan iväg två och två eller flera för att gauida de blivande ettorna runt i skolan. Där gick jag och Jesper fram och tillbaka i skolan med de blivande ettorna. Det var bara vi som fick sju st ettor att gauida, så sen när vi hade gauidat färdigt och ätit lunch så skulle vi sedan presentera ettorna för klassen och ettornas klass. Sen vid halv ett så var första skoldagen i 2an slut. Efter det gick jag och tilde upp på stan för att ta en fika med Alice på wasa. Trevligt, trevligt.

Till skolan för att klara av första skoldagen i 2an

Nu bär det iväg till virginska skolan för att träffa min efterlängtade klass och lärarna!






Sommaren som kom och gick igen

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt inför skolan i morgon. För i morgon tar nämligen mitt sommarlov slut. Hade tänkt att gå upp tidigt idag, redan vid tio tiden men somnade om efter att klockan hade ringt så gick inte upp förns vid elva tiden. För ville gå upp tidigt så jag hann fixa allt jag skulle idag vilket jag hann men det var skönt att sova lite längre idag eftersom det är sista lov dagen. Men, men hann fixa i mitt rum, fixa sakerna till skolan, städa kaninens bur, träna och fira min bror (med pappas släckt) och Karin sol fyller idag. Så jag hann allt jag skulle så här innan skolstart men fick tyvärr inte testa mina nya spickskor för det var för blött på banan. Nej nu måste jag gå och lägga mig för klockan är nu 01.00 och jag ska upp vid 06.30. Men som tur är så börjar vi vid nio tiden och slutar vid ett tiden. Godnatt.


Busiga släckten på besök

Sen i söndags så fyllde min kära bror 15 år, så då tog jag en tidig buss hem för att fira honom med familj och släckten. Blev mycket god fika, tokigheter, skratt, bus, och ännu mera skratt. Det blev en fin och varm dag även fast jag var lite små seg så där efter allt partajande och jag hoppas min bror tyckte lika så.
Grattis bror!

Busiga släckten på besök

Sen i söndags så fyllde min kära bror 15 år, så då tog jag en tidig buss hem för att fira honom med familj och släckten. Blev mycket god fika, tokigheter, skratt, bus, och ännu mera skratt. Det blev en fin och varm dag även fast jag var lite små seg så där efter allt partajande och jag hoppas min bror tyckte lika så.
Grattis bror!

Party med trevligt folk och fina vänner

I lördags så var det bollfest hos Jane och Karin. Där var jag, tilde och Pontus en stund för sen drog vi oss hem till Tilde för fixning och sedan in till örebro för lite party hos hennes klasskamrat Ebba. Där var det fullt med trevligt folk. Blev mycket skratt, dans, snack, kissande och massa annat skoj. Det kunde inte bli mycket bättre än så. Sen drog jag och tilde vidare hem till hennes mormor för att få någerlunda somn. Om man är med mycket trevligt folk och med fina vänner så kan det inte bli mycket bättre än vad det blev. ♥

Wolli wolli!

I fredags kväll kom familje berzelius hit. Då blev det god middag, skratt, prat, utklädnad (som vanligt, haha) och film mys framför kenny starfighter. En fin och rolig kväll blev det.



Jag och stadsbussar går inte ihop!

I torsdags så åkte jag för tredje gången in till Örebro för att träffa Tilde och Pontus men innan det så tog jag ett besök hos vårdcentralen. Sen när jag kom in till Örebro fann jag ett par spickskor som jag ville och vi tre hade  hur roligt/mysigt som helst. Sen tog jag en buss ut till hovsta för att träffa mina saknade klasskamrater Frida, Jessica, Sofie, Matilda och Victoria. Men så klart så blev det krongel med bussen igen. Det blir alltid krongel med stadsbussarna för mig när jag ska någon stans i örebro, haha. Men sen när jag kom hem till Frida blev det mys ute på hennes altan med tacos, skratt, prat och mycket mer. Sen gick vi in och mös i hennes rum med godis efter att ha suttit ett bra tag ute på hennes altan. En mysig kväll blev det med mina fina vänner som vanligt. ♥


Örebro för att fina en klocka och ett par spickskor

I onsdags var jag varit i örebro igen. Tog tio bussen in för att handla min klocka som jag hade hittat igår. Men det blev ej den klockan för jag hittade en ännu finare. Så jag blev riktigt nöjd. Sen innan bussen gick så gick jag in till både intersport och stadium för att leta efter ett par skipskor men ingen av dom butikerna hade sånna. Så jag fick åka hem utan spikskor. Men sen på bussen träffade jag även Julia, Mikahela, modig och rasmus på bussen. Trevligt, trevligt. En bild på mig och mina fina klocka.


En busig och en shopping dag med en fin vän

I tisdags så vaknade jag upp hos mina kusiner. Efter att vi hade fixat frukost och så vidare så hade vi hela huset för oss själva. Ni kan ju tänka er hur busiga vi var, haha. Roligt hade vi i alla fall. Men sen efter lunch så åkte jag och Felicia in till örebro för lite shopping. Där hittade jag blandannat en vanlig mörkblå t-shirt från H&M, en svart bh från H&M också och tre par trosor från gina tricot. Sen hittade jag även en klocka på ur och pen på rean men tyvärr så han jag ej att köpa den för var tvungen att hinna med bussen men, men. Sen på kvällen blev det en kvälls promenad med min saknade vän Karin. Vi gick en lång promenad och pratade om allting. Riktigt skönt var det.


I ett stort rött hus med busiga kusiner

I måndags vaknade vid elva tiden och sen fixade jag mig och åkte vidare till kusinerna för lite bus. Sen på kvällen hade jag träning och det gick riktigt bra. Sen åkte jag tillbaka hem till kusinerna och då blev det att kolla på big mamma, sådan far, sådan son. Riktigt rolig var den. Sov även vid sidan av mina busiga kusiner.


En fin prat stund med tre fina vänner och pappa på burk

I lördags så träffade jag två fina vänner mitt på torget för en fin pratstund. Sen gick vi vidare ner till strandpromenaden där vi sedan hamnade på en brygga. Där efter kom även Julia ner till oss för att göra oss sälskap. Slutligen hamnade jag och Tilde hemma hos henne på baksidan tillsammans med en mumsig pizza med pomesfrits. Där lyssnade vi på musik och skrattde åt vad som helst, i princip. Kvällen fortsatte där efter med filmen, pappa på burk i tvsoffan med Tilde och Pontus. Sen följde dom med mig hem och sedan kom även min far hem efter att ha fiskat kräftor. Tyvärr så kom han bara hem med tre st kräftor men, men det är nånting i alla fall.

Två dagar hos kusinerna och moster min

Sen har jag varit hos mina saknade kusiner och min saknade moster och där hade vi som vanligt roligt och trevligt tillsammans. Där blev det mycket bus, skratt, pyssel (tavla), svamp plockning, mys framför filmen tonårliv och massa skoj. Sov även kvar där över natten. Här får ni en bild på min tavla som jag gjorde. Blev faktiskt riktigt nöjd.


En fin dag med tre av mina fina klasskamrater i nora

Sen en mycket varm och fin dag så fick jag besök av två saknade klasskamrater. Efter att ha möt upp Frida och Matilda så gick vi vidare till blåsuyt för att sedan träffa Sofie som också har varit saknad. Där blev det mycket bad, solning och mycket skratt. Efter det gick jag, Frida och Matilda ner till stan för att köpa var sin nora glass och sedan gick vi vidare hem till mig. Efter att ha varit hemma hos mig i någon timme så följde jag sedan med dom till busstationen. En mycket fin dag med mina fina klasskamrater blev det.

En liten träff med en saknad vän

Sen en fin dag så tog jag mig an att träffa en saknad vän vid namn Felicia. Efter att vi hade köpt var sin twister så gick vi ner till strandpromenaden. Där satt vi på en bänk och åt våra glassar, pratade och så blev det även en del skratt.

Disneymaraton

Med fina vänner och disneyfilmer så blev natten helt lyckad. Tillsammans i min källare satte vi på lejonkungen, från ettan till trean. Det blev även Ben and Jerrys, chips och dricka till filmerna. Man kan verkligen säga att det blev mysigt. Det kunde inte bli mycket bättre. En fin disneymaraton kväll/natt blev det. Sen när vi hade vaknat så tog vi oss en stor god frukost och sedan bar dom sig iväg hem.


En regnig och dyster söndag

Efter att ha kommit hem efter den galna natten så var jag ganska trött så jag bestämmde mig för att krypa ner i sängen för lite film time. Blev även en tupplur också. Sen på kvällen tog jag en promenad för mig själv vid halv tio tiden. Riktigt skönt att ta en promenad för sig själv, att bara lyssna p¨musik och komma bort i sina egna tankar.

We like to sleep all day and party all night

Efter att ha festat i princip hela natten så är man ganska trött dagen efter. Vi började med att träffa vi tjejer hos Moa där vi åt en fin middag tillsammans på hennes altan i solskenet och där efter kom Johan, Ludvig, Robin och Filip. Sedan kom även fler. Där efter blev det blandannat kubbspel, musik och massa skratt. Sen lite senare blev det guitar hero och även massa skratt. Till sist innan jag och Tilde tog en tupplur blev det massa poppcorn, nattmackeätning och städning. Sen efter att vi två blev väckta av att någon eller några kastat stolar på oss så kom vi i alla fall upp efter en någelunda sömn. Sen åkte dom andra ner till sjön medans jag och Tilde stannade kvar men sen när dom kom tillbaka så blev det även bad i badkaret med toalettrullar, hudkrämer och tandkräm. Efter en underbar natt mitt ute i landet ingenstans, som vi bruckar säga så åkte vi hem i regnet till lilla nora. 

En tur till örebro med mor min

Sen har jag haft en mysig tur in till örebro med mor min. Där blev det lite shopping inne på marieberg, en fika med chilatte och en liten runda inne på IKEA för att in handla ett par svarta ramar till mitt rum som jag har möblerat om. en fin dag inne i örebro med min mor.


Det kan man kalla sommar

På tisdagen vaknade vi upp till den fina soliga dagen. Efter att Julia hade dragit sig hemåt så slog jag och Tilde direkt ner oss i solstolarna för att sola. Där efter blev det badminton, volleyboll och studsmattehoppning. Det är vad man kan kalla för sommar.

En sommarnatt

Måndagen efter skara så kom min saknade vän Tilde hem till mig för lite myskväll. Där blev det en hel del prat, skratt och massvis med pizza. Sen på kvällen kom även Julia hit också. Kvällen blev helt galen, från att ha blivit facerepad till att blivit skrämda av en mygga. Men sen blev det en promenad för badtur men det blev icke så. Sen träffade vi även på en Olle i fönstret i bara kalsonger, haha helt galet var det. Sen på väg hem blev det blandannat sång, skratt, skrik och massa annat. En helt galen natt.

Skara sommarland

Sen har jag varit med familjen (hos pappa) i skara. Just denna dag var hur varm som helst. Där blev det mycket bad, rutchebanor, solande, karuseller, piratshow, glass och en hel del skratt. Efter en hel dag på skara så var jag hur trött som heslt och solbränd. En mycket bra dag blev det i skara. Bilder kommer för så klart så ska min blogg krongla igen...


Några riktigt sköna kvällsdopp i gyttorp!

Under sommaren har jag även tagit en del sköna kvällsdopp vid gyttorp. Riktigt, riktigt skönt.

En mysig kväll ute på norasjön

Sen en helgkväll hade jag en bra och mysig kväll med Elin, Tilde och Pontus ute på sjön med båten. Träffade först Elin vid konsum för att handla lite smått och gott och sedan gick vi vidare för att hämta upp Tilde och Pontus som kom från bion. Ute på sjön blev det mycket prat och skratt som vanligt. Hur mysigt som helst. Bilderna är tagna från Tildes och elins blogg!















Lann = Gott

Sen hade jag, Elli och Fillan en lan kväll hemma hos mig nere i källaren. Där satt vi och mulade i oss massa godis, ostbollar, dricka och så klart spelade vi något spel på jesper.nu. Det var väldigt roligt må jag säga fast sen efter ett tag kunde jag inte klara av en banna så det tog två timmar för mig på denna banna om inte mer. Sen somnade vi någon gång runt halv sju. Vilken kväll må jag säga.








En av den bästa kvällen på sommarlovet

Sen har jag haft världens mysigaste kväll med Tilde och Alice. Matlagning, finmiddag och kortspel de var så kvällen såg ut. Det blev blandannat mycket prat och mycket skratt. Sen efter att Alice gått så kom även Pontus på besök så då blev det trams med honom och så skulle även tilde vissa sina skils på hans skateboard. Det blev en fin och bra kväll med mina barndomsvänner + Pontus. Bilderna är tagna från Tildes blogg!














En fin shopping dag

Sen en fredag åkte jag och Tilde in till Örebro för att shoppa loss lite. Sen när vi hade blivit trötta så satte vi oss på ett fik och fikade. Mycket trevilgt och gott. Sen träffade vi även på Alice och då bestämmde vi oss för att ha en myskväll tillsammans. Så då gick vi till ICA för att handla mat inför kvällen och sen tog vi bussen hem. De fina, härliga bilderna är tagna från Tildes blogg!










Barnvakt en lördag kväll

Sen lördagen innan jag skulle till min far så var jag barnvakt till Klara och Edvin. Där blev det mycket lek både ute och inne. Sen beställde vi pizzor och gick upp till nöjesbutiken för att handla lite snacks och hyra en film (gyllene knorren filmen). Sen vid ett tiden på natten kom mina och deras föräldrar hem så då blev det att traska vidare hemmåt.

Vi vill aldrig bli stora!

Sen har jag träffade mina fina och saknade vänner elli, Fillan, Tilde och Pontus nere vid kärleksudden. Där blev det mycket skratt och prat + en väldigt god kladdkaka. Efter så där en halv timme sen lämnade Tilde och Pontus oss och då drog vi oss upp mot stan för att chilla runt lite där. Där fick vi även syn på Amanda som skulle stänga nora glass för kvällen men innan det fick hon lite sällskap av oss. Så snäll som Amanda var så fick vi var sina bägare med mintglass och gud så mätta vi blev. Sedan cyklade vi vidare till skolparken där vi även träffade mycket trevligt folk. Sedan fick vi med oss Micke, Robin och Saga till Kristinaparken. Där blev det också mycket skratt och tokigheter. En mycket bra kväll blev det allt.



















Vi vet vi är lite speciella!

Pastis open

Under dom här tre veckorna har jag spenderat med mina vänner, familjen och även för mig själv. Men en dag, lördagen så var det Pastis open och det är en bollfest som är en gång per år där familjer träffas och umgås. Medans föräldrarna spelar boll så leker vi ungdomar med barnen. Det är alltid lika roligt och trevligt att träffa alla dessa familjerna och så är det väldigt god mat. En mycket mysig kväll. Bilderna är från Tildes blogg! Skulle även ha lagt upp en del av mina bilder men det gick ej att lägga upp dom.
 
































Tre veckors uppehåll

Nu ska jag försöka börja blogga igen efter att ha haft ett litet uppehåll med allt bloggandet. För tre veckor sen åkte jag in till Örebro för att spenderade kvällen med J och sedan tog jag bussen hem. Det blev en fin kväll allt.

RSS 2.0